• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Masallah bauagi vermissiniz👏👏 azminiz iradeniz daim olsun. Ne kadar zamanda verdiniz acaba ?
Cok teşekkür ederim ama geri aldım malesef 10 kilosunu çok da iradeli değilmişim 😄 1 sene de vermiştim 123 den 79 a düşmüştüm. Aslinda çalışmaya başladım o yüzden de aldım geri orda yok diyemedim gelene kahvaltılar yemekler derken demek evde olunca verebiliyor muşum dedim

Merhabalar bugün menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin domates salatalık biber
Ogle yesil mercimekli salata 2 dilim karpuz
Akşam 1 kase kuru fasulye yoğurt biber turşusu
Su 3 lt
Adımlarım 11800
E Elif_Eylul
M MissHayaLet

Eklentiler

• Screenshot_20220824-202603_FitPro.webp
    Screenshot_20220824-202603_FitPro.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 20
Merhabalar bugün menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin domates salatalık biber
Ogle yesil mercimekli salata 2 dilim karpuz
Akşam 1 kase kuru fasulye yoğurt biber turşusu
Su 3 lt
Adımlarım 11800
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Yarın bakliyat yeme bak bugünden iyi yapmışsın son gün şişkinlik yapıyor tartıda sonuç iyi olmuyor 🤗

Yarın bakliyat yeme bak bugünden iyi yapmışsın son gün şişkinlik yapıyor tartıda sonuç iyi olmuyor 🤗
Doğru diyorsun valla dun den kalanı yedim tartilmayacaktim bugün meraktan bakim.dedim ben şok 😂 daha yarın yemem kesinlikle

Sok derken eksimi artımi😵‍💫
Valla artı kaptanim o kadar da dikkat etmeme rağmen niye böyle oluyo anlamadım. Ama bence de bakliyat etkisi şaşırdı beni ondan oldu bugün yedim yarın a dikkat edeceğim inşallah

Valla artı kaptanim o kadar da dikkat etmeme rağmen niye böyle oluyo anlamadım. Ama bence de bakliyat etkisi şaşırdı beni ondan oldu bugün yedim yarın a dikkat edeceğim inşallah
Protein agirlikli beslen haftada 1 bakliyat yap ozaman sişiriyorsa

Yattımda ne oldu sanki mahallede kadınlar bir yerden sıpaları bir yandan uyutmadılar çıldırdım sinirden sizin en azından kendi çocuklarınız uyutmuyo:KK70::KK70::KK70::mad::mad:

Filiz oğlum filtre kahve almış ticibonun enfes bi kokusu var
Ticibo ney yavvv nerden almis hele

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X