• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar mutlu sabahlar korkunç başım ağrıyor sıcak havadan sanırım . Ağrı kesici de fayda etmez oldu:110:
Başına soğuk bişeyler koy iyi geliyor
Günaydın kızlar canım çok sıkkın kilo veremiyorum sanki 40 kilo veren ben değilmişim gibi takıldım kaldım sinir oluyorum hiç bise yapasım gelmiyor böyle olunca spor a başladım onu bile yapasım gelmiyor içimden napcam böyle bilmiyorum ama çok canım sıkılıyor
Sıkma canını bende aynı durumdayım 76 görüyom iki gün sonra tekrar 77 oluyom verecez inşallah baktınki vermiyosun daha çok spora yönel ben öyle yapıyorum vücudumda bariz bir şekilde incelme ve sıkılaşma oldu

Gene ne sallıyon kafanı :110:
Çikolatalı yapma gaz yapabilir eğer havuçlu tarçınlı cevizli yapabilirsen öyle yap 😋
🥕 Lumu tarçınlımıııı:kk77:
Bu diyetin katili sensin :KK53:
Bizimki çok sıkmıyor çok gevşek bende ondan memnun değilim

Doktor da kel alaka birsey söylemiş. Acaba senin eşin almak istemediği içinmi uydurdu şahsen benm adam uyduruyor arada bu tarz şeyler istemeyin diye 🤭 doktorlar bas bas bağırıyor yürüyün diye. Ha düz yol ha yürüyüş bandı aynı. Ben ikisinde de yürüdüm diz miz hiç agrimadi ilk defa duyuyorum😁 sporcular ne diyor bu duruma acaba 🙈

Bugun paylaşayım 🥰
Yok öyle huyları yoktur istediğimi alır sağolsun ama bişey zararlı derlerse yaklaşmaz kesinlikle eliptik bisiklet aldı evimde yer olsaydı kürek çekme aleti alacakmış🤣🤣🤣🤣yolda yürümekle o aynı değilmiş öyle demiş🤷
E Elif_Eylul dün yoldan geçerken tarlalarda incir topluyorlardı bil bakalım kim aklıma geldi 🤓
tabiki ben başka kim olacak:21::KK66:

Yok öyle huyları yoktur istediğimi alır sağolsun ama bişey zararlı derlerse yaklaşmaz kesinlikle eliptik bisiklet aldı evimde yer olsaydı kürek çekme aleti alacakmış🤣🤣🤣🤣yolda yürümekle o aynı değilmiş öyle demiş🤷

Cok yorgunum yorguncum

Evet ablam ya delikte kapanmaz inşallah
Annem gelince bayosunu birlikte yapcaz çünkü doktor çok su değmesin dedi şimdi tek başıma yapsam zapt edemem durmuyor
Yıkamasan iki gün daha olmazmı

Var mi bir tarif?
Klasik kek tarifi
3 🥚
1 su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağından 2-3 parmak eksik yağ
Kabartma tozu vanilya
Un göz kararı
1 tatlı kaşığı tarçın 2 havuç ince yeriyle büyükse 1 tane rendele
istediğin kadar fındık veya ceviz Bn onu göz kararı koyuyorum

Aynen öyle abla ev daha rahat her gece en fazla 1,2 saat ya uyumuşumdur ya uyumamışımdır ömür çok hareketli yüz üstü uyumasın diye nöbet tutuyordum.

O ev işleri bitmez benim işlerde daha duruyor çocuk kendine zarar verir diye geldim yanına kalkcam şimdi bende
Bir kaç gün daha yapma canınızdan ileri değilya
Cok yorgunum yorguncum
Kız valla aklımdasın nasıl yetişiyo diye keşke gelebilsekte yardım edebilsek 🥰❤️

Nasıl da bildin 😂😂
Lohusaya yardım benimki sen niye üstüne alıyon yorgun aplaaaaa🫣🫣😝😝😝😝

Bir kaç gün daha yapma canınızdan ileri değilya

Kız valla aklımdasın nasıl yetişiyo diye keşke gelebilsekte yardım edebilsek 🥰❤️
Demen yeter canim hersene ayni ay yorgunluk oluyor :confused:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X