• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanmıyorum.. Inanamiyorum😪 ah ben krizler geciriyorum

Ayyy bravooo:KK9: oyun kaç
İnan inan hatta şu an hastayım hiç bişey yemedim sabahtan beri 1 kupa türk kahvesi içtim o da cırcır olmuşum 🙈 geçirsin diye içtim yoksa acayip midem bulaniyo üstüne bı de regl oluyorum yarın ne olacak çok merak ediyom 🥴

Günaydın ❤️

Günaydın ❤️amin

Günaydın ❤️

Çok sevindim bende pazartesiden sonra katılayım sana evlilik yıl dönümümüz hafta sonu kısa bir tatile gidiyorum pazartesi dönücem başlamayı düşünüyorum❤️🥰
tartıyı gördüğümde tüm tatlı isteğim bitti :) kesnlikle bana iyi gelen formülü buldum. Gel beraber devam edelim :)

M MissHayaLet kaptanım işlerinmi çok hasta falanmısın yoksa :KK17:
Yok canım iyiyim çocuklar bu ara durmuyor dün ufaklık ablsinin gözüne çarpmış dünden beri şiş davul gibi görünürde birşey yok ama sanki hani yumruk atarsin şişer ya o derece. Doktora goturmedim bakacağım duruma birbirlerine zarar veriyorlar oyun oynuyoruz diyip 🙄

Çok degisik bir hava var nasıl gökgürültüsü şimsek biryere düstü sanirim sesle
Rabbim hayırlı bereketli yagmur versin
Dün bursa terminali çatısı çökmüş 😑 burada yağmadı hiç.

Günaydın kızlar bu sabah ilk defa başarısıyla uyanmadım 🧿 dünkü menü

Sabah 2 galeta peynir domates salatalık söğüş 1 dilim omlet
Öğle 1 tabak mercimek çorbası salata
Akşam 2 dilim balık bol salata şekersiz limonata 1 dilim ekmek
Nescafe
Şu 4 litre
E Elif_Eylul

Yok canım iyiyim çocuklar bu ara durmuyor dün ufaklık ablsinin gözüne çarpmış dünden beri şiş davul gibi görünürde birşey yok ama sanki hani yumruk atarsin şişer ya o derece. Doktora goturmedim bakacağım duruma birbirlerine zarar veriyorlar oyun oynuyoruz diyip 🙄

Geçmiş olsun canım. Benim olanda kız kardeşini kovalarken oyuncakların üstüne düşürmüş gözünün altından kulağına kadar çizilmiş. Sadece wc ye gitmiştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X