• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaaa bulgur yemiş 😶‍🌫️
Tartıdan 1 gün önce bulgur bakliyat yağlı şeyler yemeyelim şişkinlik yapıyor ki bulgur en çok 🫣
AA bunu bilmiyordum ama ben 30 günlük bir beslenme programı yapıyorum ve neredeyse her aksam Bulgur pilavi var neyse bundan sonra çarşamba ve persembeleri Bulgur yemeyeyim bari 😊

Sabah
Patates böreği
Oglen yaş pasta
Aksam pizza 🥴 rezilliğe bak hele.
Şuan hersey karışık evde hersey heryerde. Bugün oğlumun doğum günü vardı. Maf oldum. Adapte değilim oyuzden. Koşu bandımin bile yeri belli değil yer açılacak. Yani tam anlamıyla pazartesi başlayacağım Allahın izniyle. Oyuzden ogune kadar menüyü çok umursamayin😁🙈 su desen hiç yok çok zorlanıyorum. Ona bildiğin zaman ayırmam gerekiyor suya yani. Yoksa Hiccc aklıma gelmiyor
Oğlunun doğum günü kutlu olsun😘
Keske dengeleseydin bir yerde salmasaydin,pasta yedin,pizzaya gerek yoktu,su kilo vermekte önemli bir detay atlama bunu canim,yoksa hep ayni yerde sayarsin
Birde birsey soracağım ben hep leslie yapıyordum hiç chloe yapmadım. Şimdi birkaç videosuna baktım ama hareketler baya zor gibi. Bunun başlangıç videosu falan yokmu ya nerden başlasam kolay olan birkaç videosu hangileridir acaba
Chlocthing icin daha erken ,kilon müsait degil,leslie devam et canım,yavaş yavaş mekik,plank,hit cardio lar var 15dk onlarla devam et

Selaamm Zeynep kaptanim nasılsın. Şimdi tanımadım diycen🤭 Aysem ben nasılsın aslinda selam vermeye yüzümde yok da neyse görünce yazmak istedim verdiğim kiloları aldım geri 10 kilocuk kadar gerisin geri burdayım 😔
Hain kacak :lülülü:

E Elif_Eylul daha fazla gitmiş olabilir kaptanım şişkinliğim var çünki olsun ama bir şekilde 75 li rakamları gördüm🥰
20220902_072632.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X