• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese günaydın bir kaç gündür hastane çok yoğun çok geç çıkıyorum uyku deseniz hiç yok , o yüzden yediklerimi takip edemedim şuan sorsanız geçen haftaki kilomu bile hatırlamıyorum ,tartımı eklicem hemen

Eklentiler

• 3C239EA7-0DF6-46B0-A2F6-20E896256534.webp
    3C239EA7-0DF6-46B0-A2F6-20E896256534.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 35
Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Gecen hafta 90.9 dum bugün 90 tam fark 900 gr
Haftaya inşallah 8 leri göreceğim yeniden çok mutluyum hafta sonu reglim geliyor ama cumaya kadar geçer
E Elif_Eylul

Eklentiler

• 20220902_084843.webp
    20220902_084843.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 29
Herkese günaydın bir kaç gündür hastane çok yoğun çok geç çıkıyorum uyku deseniz hiç yok , o yüzden yediklerimi takip edemedim şuan sorsanız geçen haftaki kilomu bile hatırlamıyorum ,tartımı eklicem hemen
Günaydın canım 💞

Kızlar yarın saat 12ye kadar wc sonrası iç çamaşırınızla tartı fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum😘
Tartı sonrası cuma ödülünüzü kullanabilirsiniz🥰
Herkese bol eksiler🤗
Pandora27 Pandora27
B BitterCikilata
@Klassklasik
kittenlove kittenlove
@Gokyuzu_kadar
@ozlemblc
@Orjinalanne1
@aminebusra
E English_teacherrr
suspushanimcim suspushanimcim
Y Yine_yeni_yeniden
@Eddaak

B BitterCikilata tatildesin sanirim tartılmıcaktin
M MissHayaLet sende korumadasin
@Mavi_Karanfil
M Mavi Menekse sizde izinlisiniz
@Aamine geldiginde atarsin tartini
:ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:

Herkse hayırlı gururlu cumalar. Sabah kızları okula gönderip hemen yürüyüşe çıktım. 2 saat kadar yürüdüm üstüne ormanda leslie yaptım. Bu azimle devam edersem çok güzel sonuçlar alacağım ins 🥰
Bence Leslie senin için uygun canım olmadı ewa fitnes yapabilirsin.
Birde ben çoğu zaman bu cardio yapıyorum begenirsen abone olursun.

Linkleri buraya bırakıyorum Leslie en iyisi biraz kilo verince hepsini yapabilirsin.
Choleye pilates in en ağır hareketlerini yapıyor önce yavaş yavaş kaslarını alıştıra alıştıra baslamalisin yoksa ilk günde pert olursun.

Evet ya bugün leslie yaptım baya partim çıktı ben bu kiloyla başka birsey devam etmeyeyim ama ins 1 ay sonra Eva fitnesi deneyebilirsin çok teşekkür ederim.
Saol kaptanım geçer inşallah o kadar serum aldım kar etmedi kola icecem bugun
Çok geçmiş olsun canım. Ins kola ise yarar. Birde çok demli çay derlerdi annemler ishal için ama ins gerek kalmadan toparlarsin.

Herkse hayırlı gururlu cumalar. Sabah kızları okula gönderip hemen yürüyüşe çıktım. 2 saat kadar yürüdüm üstüne ormanda leslie yaptım. Bu azimle devam edersem çok güzel sonuçlar alacağım ins 🥰

Evet ya bugün leslie yaptım baya partim çıktı ben bu kiloyla başka birsey devam etmeyeyim ama ins 1 ay sonra Eva fitnesi deneyebilirsin çok teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun canım. Ins kola ise yarar. Birde çok demli çay derlerdi annemler ishal için ama ins gerek kalmadan toparlarsin.
Valla iki günden beri denemediğim şey klamadi kahveden kolaya ayrana kadar ne bulduysam içtim geçer insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X