• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buda bugünkü tartı sonucum önümüzdeki hafta icin hedefim 86 E Elif_Eylul 88.5 ile başlamıştım.

Eklentiler

• 20220902_080343.webp
    20220902_080343.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 34
Herkse hayırlı gururlu cumalar. Sabah kızları okula gönderip hemen yürüyüşe çıktım. 2 saat kadar yürüdüm üstüne ormanda leslie yaptım. Bu azimle devam edersem çok güzel sonuçlar alacağım ins 🥰

Evet ya bugün leslie yaptım baya partim çıktı ben bu kiloyla başka birsey devam etmeyeyim ama ins 1 ay sonra Eva fitnesi deneyebilirsin çok teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun canım. Ins kola ise yarar. Birde çok demli çay derlerdi annemler ishal için ama ins gerek kalmadan toparlarsin.
Azmine sağlık :)

E Elif_Eylul daha fazla gitmiş olabilir kaptanım şişkinliğim var çünki olsun ama bir şekilde 75 li rakamları gördüm🥰
Eki Görüntüle 3123052
Eksin cok guzel canim tebrikler 😘
Bende sabah 83 u gördüm kusuratli bı şekilde kaptanım 2 günlük cırcır vücuda detox etkisi yaptı 🤪 dün 1.5 kg serum verdiler bı ton ilaç vardı içinde gram yaramadı şu sabah siskinliğim gitsin bı bakacam ne kadar olmuşum
Gecmis olsun canim 🥲
E Elif_Eylul kaptanım tartıldım böyle çıktım ama çok fazla sıvı kaybım var doğru bı sonuc mu emin değilim
Tebrikler canim eksin cok güzel😘
Geçen cuma: 68.40
Bugün 67.75
Haftaya hedefim 66.9
E Elif_Eylul
Ooo işe yaramış menündeki değişiklikler tebrikler canim 😘
Gunaydinn 🥰 cumanın nuru feyzi bereketi üzerimize olsun 🌹
😱😱 Gene başladım ben sanırım bı ileri iki geri 🤪🤪 E Elif_Eylul
😑😑afferim
Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Gecen hafta 90.9 dum bugün 90 tam fark 900 gr
Haftaya inşallah 8 leri göreceğim yeniden çok mutluyum hafta sonu reglim geliyor ama cumaya kadar geçer
E Elif_Eylul
Tebrikler canim 😘
Buda bugünkü tartı sonucum önümüzdeki hafta icin hedefim 86 E Elif_Eylul 88.5 ile başlamıştım.
Eksin güzel canim tebrikler 🥰
Canım telefona bitseyler oldu sabah girdikten sonra .format attım. Kilom 95.30. Geçen cuma 96.20 di sanırım E Elif_Eylul Eki Görüntüle 3123546
Haftaya 94 geliyor tebrikler canim 😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X