- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #105.141
Aaaa ne ayıpPuhahahahha
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa ne ayıpPuhahahahha
![]()
Çok yorgunsun dimiIyimiyim bende bilmiyorum![]()
Hem yorgun hem kırgın hemde kizgınım herseyeÇok yorgunsun dimi![]()
Günaydın ablacım
Oğlum şükür iyiye doğru gidiyor ama 5 dk oturmuyor![]()
MerhabaHerkese merhaba![]()
Nasılsın canimMaşallah canım
Merhaba![]()
Gökyüzü gibi bi eyle bi beyleNassınız gökyüzü hanım![]()
Rabbim hepimize ferhlık versin kaptanımHem yorgun hem kırgın hemde kizgınım herseye
Amin canim aminRabbim hepimize ferhlık versin kaptanım![]()
Tamam canimE Elif_Eylul M MissHayaLet kaptanlarım yarın sabaha karşı yola çıkıcaz hafta pazartesi akşamı dönüş yapıcaz inşallah, gittiğim yerde internet çekermi bilmiyorum çekmezse yaptıklarımı ve menülerimi pazartesi gece gireyim olurmu
Teşekkür ederim kaptancımTamam canim![]()
Simdi tartildim abla ama malesef dün aksam yemekten sonra cocuklarla disari cikmistik gelince saat 20 deaminebusra bugün cuma kilo bildirimi saat 12ye kadar mazeret bildirin bende ona gore davranayim
suspushanimcim sen kaldin birde
700gram arti yaniSimdi tartildim abla ama malesef dün aksam yemekten sonra cocuklarla disari cikmistik gelince saat 20 de
2 dilim tt ekmek
Kasar
Bir avakoda
Bir elma yemistim.
Pazartesi 69.3
Simdi 71Eki Görüntüle 3123709
Oy gormedim yazdigini. Ben ama hala anlamadim. Yani belirli spor secelim,puani belirliyelim mi diyorsun ? 5. Adami da bulduk bizŞimdi yarışma ya ekstra puan olsun mesela tane 3/5 puan gibi.
Vayy beee 4ten 5mi çıktıOy gormedim yazdigini. Ben ama hala anlamadim. Yani belirli spor secelim,puani belirliyelim mi diyorsun ? 5. Adami da bulduk biz