Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya derman birakmiyo vücutta mahvoldum verdiği karın ağrısı hicbiyerde yok zaten denemediğim ne kaldı bilmiyorum ki
-pirinc lapası
-kola içine tuz
-patates haşlama
-churcill
-tane karanfil yutma
-tilifli türk kahvesi
-limontuzlu türk kahvesi
-nisastali yoğurt
-leblebi
Yapılacak başka bişey varsa onu da yaparim 😔
Canım ayva yaprağı çayı da çok iyi gelir.
Yazıyorum canım ama mutlaka gün sonu yaptığın sporları ekle menü ile birlikte çünkü yarış bu
Tamam canım bugün mu başlıyoruz

Abi haklısin bu konuda,bende sabah baktim uyelik iptali yapmış,neyazikkı insan emegine bile teşekkürler deyip çıkıp gitmiyorlar,
Ama tanidığım birisi nick degistirip geldiyse rica ederim özelden söylede bende bileyim

Açıklamalarım bu başlığa özel değil diyet grubuna genel bir açıklamadır. Kimseyi de zan altında bırakmak istemiyorum sadece bir tespitten bahsediyorum. İnanın çoklu üyelikte %60 gibi bir oran BDV için geçerli ise %30'da diyet başlıkları için geçerli.

Günaydın 💞
Günaydın ❤ ❤ ❤ ❤
Biz gidiyoruz🚗🚗 🚗 🚗
Günaydın 💞
@Li_zigi kackere etiket yaptım birkere cevap verseydin keske,gece gelip üyelik iptali yapmışsın,kaldiki kaç senedir tanıyoruz birbirimizi ne özelden yazdin gidiyorum diye neden telden,Allah yolunu açik etsin
Daha birşey demiyorum artık yolu açık olsun🏃🏿‍♀️ insanın değer verdikleri daha çok yoruyor malesef 😐
Günaydın 💞
Herkese Günaydın. Buraya yazıp hemen spora kaçacağım 😊 uyuyunca bacak ağrılarım biraz azalmış çok şükür. Bugünkü hedefim 20 bin adım 💪

Ya bu cardio olayını anlayamıyorum ben. Sporla pek bir ilişkim olmadı şimdiye kadar ne yazık ki. Mesela tempolu yürüyüş yada bisiklete binmek yada leslie yapmak cardio sayiliyormu
Günaydın 💞 cardio hızlı sporların hepsi kan akışını hızlandıran tüm sporlar yağ yakımını daha çok sağlıyor.
Günaydın 😍
Günaydınn iyi hafta sonları herkese 🥰
Günaydın 💞
Günaydın 🥰
Günaydın kızlar ❤️
Günaydın 💞
Ne kadar almış olabilirsin ki 🤔
Boşver orasını karistirma 😂
Günaydın herkese, hastane biraz yoğun. Spor listelerini okumadım ama en kısa zamanda bakacağım 🥰
Günaydın 💞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X