- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #105.501
Etiket yapmışlar beni diger sayfadadaKilo için birşey yazılmadı canım spor olacak
Buhafta spor var sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etiket yapmışlar beni diger sayfadadaKilo için birşey yazılmadı canım spor olacak
Niye ki ama çok pahalı abla siz niye ucuza verdiniz.o kadar emek var bideBenimkide bu sene boktan gitti incirler hâlaaa incir toplucak
Tamam canım herkes belli olsun liste ve puanları etiket yapacağımEtiket yapmışlar beni diger sayfadada
Buhafta spor var sadece
Kilo yok sporla
Tamam canlarKilo için birşey yazılmadı canım spor olacak
Annem yarin sendeKüçük kızı halaya gönderdim kocam da kampa gidecek![]()
Canim bizim elimizde olan keske bisey olsaNiye ki ama çok pahalı abla siz niye ucuza verdiniz.o kadar emek var bide![]()
Sus be agzini hayira açAnnem yarin sende![]()
![]()
Öyle tabi 7 TL ne ki.ev yaparız demiştin ya o yüzden şaşırdım 7 TL ile ancak işçi parası çıkar dedim içimdenCanim bizim elimizde olan keske bisey olsa
Üretici toplar,firmalar alır,bu sıcaklar incirleri olgunlastirir çoğalmasina sebeptir,egerki serin ve soguk gecseydi 20tl asaya verilmezdi,ama malesef atilan ilaclarin gübrelerin mazotlarin daha parasi cikmadi
Tamam actımSus be agzini hayira aç![]()
Bence hiç açmaTamam actım![]()
Bozdur bozdur harcaBozuk paralari ata ata biriktirmisim 200tl![]()
Ayy komik insanBozdur bozdur harca![]()
Saol canımAfiyet olsun canım
Tamam ekle neler yapamam gerekiyo bne takip edemedimde hangi sporları yapacak youtubemde bedava izler yaparım artikinaEksik var karşı tarafa göre
Senmi yapçan ben şokTamam ekle neler yapamam gerekiyo bne takip edemedimde hangi sporları yapacak youtubemde bedava izler yaparım artikina![]()