Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyiler şükür bakalım ufak kızın okulundan watsap gurubu oluşturulmuş yarın toplantı var. Dün okul alışverişi yaptik bakalım açılsın da düzenimizi kuralim yavaş yavaş.
Bizim de oluşturuldu WhatsApp grubu bu sabah toplantı vardı yarın da çocuklarla okulu gezmeye gidicez sabahçıyız .Allah zihin açıklığı versin bütün öğrencilere 🥰

Günaydın kızlar 😘

Neyse artıyı atmışsın😘

Günaydın canım 😘

Afiyet olsun canim 😘

Bizim incirler avucuna sıgmiyor güzel canim

2gun uzarsa salı biter carsamba evde degilmisin cuma neden

Oooo cokguzel eksi😘

Misafir gelince çöp oluyor hep😵‍💫

Afiyet olsun canım 😘
Makarna,dondurma,tatli,simit hepsi olmus üstüne

Yok dünku menu deyip yazdin

Günaydın canım cok guzel eksi😘

Günaydın canım 😘
İyi maşallah 🧿
Cuma günü fazla gelcem diye korkirem:KK17::KK17::KK17::KK17:
Eki Görüntüle 3124780 artik pes etmek üzereyim vermiyorum üstüne aliyorum sanki, dün adimlarin cogu aksama kaldi onu yaptim sonra cocuklar hasta kizim ha bire uyandi. Vucudum bir tuhaf derse de gitmedim bu yuzden. Ama sanki olmayacak gibi. Bu cuma da kilo bildirip daha dahil olmayacagim. Dersime odaklanmam lazim. O kadar emek kilo olarak donuyor. Anlamis degilim. 2 gun tek ogun yaptim. Hala da kahvalti yapmadim . Ama giden degil aksine gelen oluyor. 68i bir turlu goremedim.
Bence pes etme kendine göre bir program oluştur illaki gidicek bak bende bir ileri 2 geri oluyorum sıkma canını 🥰vazgeçtiğinde kaybedersin unutma
İyi gidiyor kuzum hava biraz serin ama deniz orman çok güzel geldi kafa detoksu oldu🥰

IMG-20220905-WA0003.webp

sebebini kendiniz yazmışsınız 2 gün boyunca tek öğün demek bazal metabolizmanı aşırı yavaşlatır.bu işlerim bilim yanlış programla gidiyorsunuz . isterseniz sadece su için yine de kilo veremezsiniz verseniz bile 2 gün sonra geri alırısnız , sizin dengeli bi beslenme programına ihtiyacınız var .pes etmek yerine düzneleyelim bence :KK39:
Söyle ki midem de bir sislik vardi o yuzden de yiyemedim biraz. Bisey midemi sisiriyor ama ney oldugunu bulamadim ya ekmek yada ekmegin mayasi. Istah olmayacak aclik hissetmeyecek sekilde hem de.
suspushanimcim suspushanimcim sakin pes etme az yemek yemek bence yanlış bende aynısını yaptım. Ve sonradan normal beslenmeye geçince olduğu gibi geri aldım kiloyu. Oyuzden canını sıkma ve aç kalma 😌
Bakalim bu sabah normal kahvalti yaptim. Bu hafta da o sekilde deneyecgim.
İyi maşallah 🧿

Bence pes etme kendine göre bir program oluştur illaki gidicek bak bende bir ileri 2 geri oluyorum sıkma canını 🥰vazgeçtiğinde kaybedersin unutma

İyi gidiyor kuzum hava biraz serin ama deniz orman çok güzel geldi kafa detoksu oldu🥰
Devam edecegim, ama o kadar emek tartida gormeyince uzuluyorum. Ama kiyafetlerimde hissediyorum inceldigimi. Bakalim bu hafta daha farkli beslenecegim

Adıma devam mı yoksa yazayım mi
Yok kaptanım devam bugün inşallah hedefim en az 10 bin 🤣
Çok şükür bugün sabah iyi uyandım gece boyu da lavaboya çıkmadım şimdilik iyiyim çok şükür 🙏
İyi sevindim ya çok şükür 💞
İyi maşallah 🧿

Doğa harikadır tabi ki iyi eğlenceler 💞

Yok kaptanım devam bugün inşallah hedefim en az 10 bin 🤣

İyi sevindim ya çok şükür 💞

Doğa harikadır tabi ki iyi eğlenceler 💞
Tamam canım gün sonu yaptıklarını yaz böyle bölük bolcuk oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X