Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi aksamlar kizlar , kaptanlarim.menumu sporumu yarin yazarim . Halsizim hasta olacagim sanirim bugun hep oda oda uyudum resmen bu sekilde gecti. Iyi geceler.
Geçmiş olsun canım 😑🥺

Sıcaktı abla taki şu mesajı yazana kadar şimdi serinledi yağmur yağacak galiba
İyi bari serin serin uyursun bugün 🥰 bizim bulunduğumuz yerde baya serin üşüyoruz battaniyeyle oturuyorum yarında böyle olursa dönelim dedim eşime hasta olucam yoksa ama çok güzel uyunuyor bir taraftan denizin sesi bir taraftan ağaçların hışırtısı 😍😍😍😍

M MissHayaLet 30 dk Leslie ve 10bin adim

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-05-22-10-27-477_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_2022-09-05-22-10-27-477_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 31
Menüm
Kahvaltı 2 tane küçük patatesli börek
Zeytin peynir bal 🍅 🌶
Akşam mantarlı et yemeği
Yarım porsiyon kremalı makarna
Bir bardak ayran
Ara biraz cips biraz kakaolu bisküvi
E Elif_Eylul
Mantarlı et banada fikir oldu yarın Dolma yapacaktım ertesi gün bende yapayım afiyet olsun canım 😊

Yemekten döndüm bir ara doğum günü kutlamasina özel bir Cappuccino içeyim dedim ama toparladım kendimi valla kacamaksiz bir gün daha sona erdi çok şükür 😊

Afiyet olsun canım

Bayılırım yağmura hava hafif karanlık olunca cam kenarında battaniyenin altında uyumak en sevdiğim 😊

Benim kilolar dengeleme eşiğini çoktan aştı valla o yüzden ilk zamanlar biraz sıkıyorum kendimi. Diyetteki 1. Ayima özel yemege gideceğim ama 🤣

Afiyet olsun canim

Özlem şu yürüyüş konusunda yakalayamadım seni 🤣
Sağol canım 🥰
Bende severim serin serin uyumayı ama maalesef 😑
İyi bari serin serin uyursun bugün 🥰 bizim bulunduğumuz yerde baya serin üşüyoruz battaniyeyle oturuyorum yarında böyle olursa dönelim dedim eşime hasta olucam yoksa ama çok güzel uyunuyor bir taraftan denizin sesi bir taraftan ağaçların hışırtısı 😍😍😍😍
Ohh ne güzel ya tadını çıkarın dikkat edin kendinize aman usutmeyin😍

Neresiki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X