- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #106.261
Hadiyaaa kimBu akşam misafir var sofraya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadiyaaa kimBu akşam misafir var sofraya![]()
Ben olmak isterdimHadiyaaa kim![]()
Hayırlı olsunToplantıya gittim geldimpazartesi başlıyoruz bakalım ne yapacağız
![]()
Geçmiş olsunKuzum kafam çatlıyor midem bulanıyor 2 parol içtim fayda etmedi . Arkadan matkap vuruyor sanki.
Aleyküm selamKürkçü dükkanından selamlar![]()
O değilde büyük kizimda hiç şikayet almadım bundan emin değilimHayırlı olsunAllah sabr versin
![]()
Allah rızası için bana 3 kaşık yoğurt uzatın![]()
Yok ya güzel oluyor biber domates az kekik ya süzme peynirli yada kaşarlıAkşama ne yiyeceğim bilmiyorum ya düşün düşün bulamadım
Sabah Allah affetsin tam buğday ekmeğine tost yaptım ayyy çok kötüydü tadı. Beyaz ekmeğe okdar bağlanmışım ki saman gibiydi tam buğday![]()
Kocanı çok seviyormuşsun o zmnYemeğe bu kadar tuz atanın Allah cezasını verecek![]()
Zamanla alışırsın başlarda öyle gelir beni de beyaz ekmek çok şişiriyor rahatsız ediyorAkşama ne yiyeceğim bilmiyorum ya düşün düşün bulamadım
Sabah Allah affetsin tam buğday ekmeğine tost yaptım ayyy çok kötüydü tadı. Beyaz ekmeğe okdar bağlanmışım ki saman gibiydi tam buğday![]()
Bunda gelicek gibiO değilde büyük kizimda hiç şikayet almadım bundan emin değilim![]()
AlışıcanAkşama ne yiyeceğim bilmiyorum ya düşün düşün bulamadım
AramıZa hoşgeldin canım. Evinde mutlaka meyve olsun. Bana bugün ekler ikram ettiler. Reddettim. Elma yiyorum şimdi
Buda yemiş hepsiniE Elif_Eylul
Tıkındıklarım
9:00 yarım simit 2 tel peynir 5 zeytin 🌶 1tatlı kaşığı bal tereyağ 1
12:00 minik makaron
16:00 tavuk dürüm 2hoşbeş soda 2 mürdüm eriği
Akşamda inşallah yoğurt alırsak yicem![]()
Kurutun kurutunYogurdum bitti![]()
Bnde şu işlerimi yoluna koyum Bnde yqpıcamAramıZa hoşgeldin canım. Evinde mutlaka meyve olsun. Bana bugün ekler ikram ettiler. Reddettim. Elma yiyorum şimdi![]()
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Tıkındıklarım
9:00 yarım simit 2 tel peynir 5 zeytin 🌶 1tatlı kaşığı bal tereyağ 1
12:00 minik makaron
16:00 tavuk dürüm 2hoşbeş soda 2 mürdüm eriği
Akşamda inşallah yoğurt alırsak yicem![]()