- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #106.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şey zatenAramıZa hoşgeldin canım. Evinde mutlaka meyve olsun. Bana bugün ekler ikram ettiler. Reddettim. Elma yiyorum şimdi![]()
Simit, makaron, tavuk dürüm, hoşbeş :) Bu ne cesarettir yiğidimE Elif_Eylul
Tıkındıklarım
9:00 yarım simit 2 tel peynir 5 zeytin 🌶 1tatlı kaşığı bal tereyağ 1
12:00 minik makaron
16:00 tavuk dürüm 2hoşbeş soda 2 mürdüm eriği
Akşamda inşallah yoğurt alırsak yicem![]()
Tahin pekmez şeker oluyor muAramıZa hoşgeldin canım. Evinde mutlaka meyve olsun. Bana bugün ekler ikram ettiler. Reddettim. Elma yiyorum şimdi![]()
Yolda oluncaSimit, makaron, tavuk dürüm, hoşbeş :) Bu ne cesarettir yiğidim![]()
Kuru meyve yiyebiliyorsun ama belli oranda. Rakamını net bilmiyorum ben hep taze yiyorum. Pekmezi de diyetisyen çok tasvip etmiyor. Ama ben pazar sabahı bir çay kaşığı yedim :) Günde 3 taneye kadar meyve yiyorum. Genelde elma, nektarin ya da armut yiyorum.Tahin pekmez şeker oluyor mu
Kuru incir kayısı
Ben yemişim gibi mutlu oldum:) Afiyet olsunYolda oluncaeve geldik ev tam takır sebze aldım yapmaya daha başlamadım
Bebe saolsun bavul bekli beni![]()
Bn yedim hepinizin yerineBen yemişim gibi mutlu oldum:) Afiyet olsun
Sağolasın üzerimden bir yük kalktıBn yedim hepinizin yerine![]()
Benide al mantarıda alır giderizBu akşam misafir var sofraya![]()
Tatilde yidiğin datlular......Bnde şu işlerimi yoluna koyum Bnde yqpıcam![]()
Oh ohBn yedim hepinizin yerine![]()
Hoşbuldum oğlumdan bana kalırsa yerimAramıZa hoşgeldin canım. Evinde mutlaka meyve olsun. Bana bugün ekler ikram ettiler. Reddettim. Elma yiyorum şimdi![]()
İncire abandım yavvvTatilde yidiğin datlular......
Oh oh![]()
Kız o menünün yanında mantara kimse bakmaz bırak senin bey yesinBenide al mantarıda alır gideriz![]()
Yemişin kaşıklar boş
4 kaşık olmuş
Boş bide4 kaşık olmuş![]()