Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Screenshot_20220907-094359_Instagram.webp
beni instagram da paylaşmışlar 🥲

Günaydın bugün okullar açılıyorrrr :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Bu arada günaydın herkese 🌸
Ben bu hafta çok yoruldum yaa 🙄 yatılı misafir işi zormuş

Hem işte çalış hem evde 5-6 saat uyku da yetmiyor bu tempoya ,kendimi de yemeğe verdim gibi hissediyorum enerjim olsun diye

Herkese Günaydın. Okulların açılışı vatana millete ozelliklede annelere hayırlı olsun 😅 bugün bizim kızların okulda spor günü. Bütün gün disarda spor yapacaklar. Büyük kız tutturdu göbeği açık giyinecegim. Havalarda artık farkdilir derecede serin. Kucuk ablam giyiyorsa bende öyle giyinecegim diye başladı. Bir kaosla evden çıktılar🙄

Her defasında fotoğrafla atacağız degilmi birde ben hep bu sayfaya atıyorum ama diğer sayfaları atmam gerekiyor acaba spor sayfasina. Geçmiş 3 günü birlikte atayım o zaman tam kusuratlari görünmüyor ama dikkatli bakınca belli oluyor zaten

Misafir her türlü zor geliyor bana ya önceden böyle değildim. Ne masalar ne sofralar hazirlardim ama şimdi nedense elim kolum kalkmıyor misafir denilince

Günaydın,
Bugün işe geç gideceğim. Uzun zamandır canım lor peynirli yumurta istiyordu. Şimdi onu yapıp yiyeceğim. Sonra işe 🥹

Günaydın 🥰 ❤️

Arkadaslar size birsey danışmak istiyorum. Diyetisyen Nilay kececiyi taniyanlariniz vardır. Kabak detoksunu yazan kadin. Simdi online diyette kampanya yapmış. 3 aylık 1200 tl. Aklım karıştı biraz acaba alsammi diye. Kendim şimdi iyi gidiyorum ama nereye kadar diyorum. Sonuçta vermem gereken 25 kilo var ve bir süre sonra tıkanmaya ve duraklamalara başlayacağım. Siz ne düşünüyorsunuz

Arkadaslar size birsey danışmak istiyorum. Diyetisyen Nilay kececiyi taniyanlariniz vardır. Kabak detoksunu yazan kadin. Simdi online diyette kampanya yapmış. 3 aylık 1200 tl. Aklım karıştı biraz acaba alsammi diye. Kendim şimdi iyi gidiyorum ama nereye kadar diyorum. Sonuçta vermem gereken 25 kilo var ve bir süre sonra tıkanmaya ve duraklamalara başlayacağım. Siz ne düşünüyorsunuz
Diyetisyeni tanımıyorum ama diyetisyen eşliğinde kilo vermek daha güzel tabi ki ,aç kalmdan dengeli beslenerek verirsiniz bu şekilde ,ücreti de bu dönem için uygunmuş

Bence hic gerek yok. Bu sekilde sabirla gidersen vermeyecegin kilo yok. Onlarin sana yazdigi diyet listesi bugün yediginden farkli olmayacak. 🤐

Ben burada bu gruplarla 85den 58 e dusmustum. Hic diyetisyen destegi almadan ama suan kurs ev kucuk kizim zaman kalmiyor spora. Gayet de korudum ama dogumdan sonra kalanlari veremedim bir turlu .

Günaydın bugün okullar açılıyorrrr :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Günaydın canım 🥰
Günaydın canım 🥰
Bu arada günaydın herkese 🌸
Ben bu hafta çok yoruldum yaa 🙄 yatılı misafir işi zormuş

Hem işte çalış hem evde 5-6 saat uyku da yetmiyor bu tempoya ,kendimi de yemeğe verdim gibi hissediyorum enerjim olsun diye
Günaydın canım 🥰
Günaydin kaptanim,cok gecmis olsun. Ilik su dokdurup küvete yatsan yada ayaklarinin altina sicak su torbasi koyup yorgan icine girsen de ayni etkiyi yapar. Gevsersin belki biraz. Allah kolaylik versin.

Hadi gozunuz aydin😁 haftaya da bizim burada aciliyor.
Günaydın canım sagol🥰
Herkese Günaydın. Okulların açılışı vatana millete ozelliklede annelere hayırlı olsun 😅 bugün bizim kızların okulda spor günü. Bütün gün disarda spor yapacaklar. Büyük kız tutturdu göbeği açık giyinecegim. Havalarda artık farkdilir derecede serin. Kucuk ablam giyiyorsa bende öyle giyinecegim diye başladı. Bir kaosla evden çıktılar🙄

Her defasında fotoğrafla atacağız degilmi birde ben hep bu sayfaya atıyorum ama diğer sayfaları atmam gerekiyor acaba spor sayfasina. Geçmiş 3 günü birlikte atayım o zaman tam kusuratlari görünmüyor ama dikkatli bakınca belli oluyor zaten

Misafir her türlü zor geliyor bana ya önceden böyle değildim. Ne masalar ne sofralar hazirlardim ama şimdi nedense elim kolum kalkmıyor misafir denilince
Forografli atın canim karşı tarafa haksizlık olmasın
Günaydın canim🥰
Günaydın canım 🥰
Günaydın,
Bugün işe geç gideceğim. Uzun zamandır canım lor peynirli yumurta istiyordu. Şimdi onu yapıp yiyeceğim. Sonra işe 🥹
Günaydın canım 🥰
Günaydın canım 🥰
❤️❤️❤️❤️❤️Günaydın kızçeler ❤️❤️❤️❤️❤️
Günaydın canım 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X