- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #106.641
Sağol cancağzımGeçmiş olsun kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cancağzımGeçmiş olsun kızlar![]()
Kimseye karışmaya gelmiyorEşiyle sıkıntıları car bende karışmak istemiyorum 50 yaşına yaklaşmış insanlar ne yapıcaksam ben![]()
Benim anamda benle konuşmuyo abimin yanına gitmedim diyeişimden izin alıp gidicekmişim
![]()
Yaaaa AllahımBugün sinirden başım çatlıyor sabahtan beri![]()
Afiyet olsun canım7 Eylül menü
10.30 1 avuç balık kraker ,2 küçük fıstıklı kurabiye
13.00 1 tam ekmek arası tavuk döner ,ayran
15.20 1 küçük top dondurma
19.30 3 çatal tavuk döner et ,karpuz
Su 2 2,5 lt olur
E Elif_Eylul
Bütün ekmek galibaAfiyet olsun canım
Tam ekmek ne lan
Karışmam zaten bunlar 7 8 sene önce gene bozuştukar karıştık kaç senedir çenelerini dinledik birde kötü oldukKimseye karışmaya gelmiyor
Amannn uzak durKarışmam zaten bunlar 7 8 sene önce gene bozuştukar karıştık kaç senedir çenelerini dinledik birde kötü olduk![]()
VallamiBütün ekmek galiba![]()
Sorma çıldırıyorumYaaaa Allahım![]()
Yok yok bu anneler hepsi kötü olsun istiyor benim anladığım kadarıylaKarışmam zaten bunlar 7 8 sene önce gene bozuştukar karıştık kaç senedir çenelerini dinledik birde kötü olduk![]()
Ne bileyim kızVallami
Bende öyle düşünüyorum anam anlamak istemiyor kendisi bilirAmannn uzak dur
DeğildirVallami
Ben de huzursuz olcam o olcak ama anamın umrunda olmazYok yok bu anneler hepsi kötü olsun istiyor benim anladığım kadarıyla![]()
Bizimki de olmayan şeyleri poposundan uydurur kendini bu duruma inandırır ama kişiye söylemez gider diğerine söylerBen de huzursuz olcam o olcak ama anamın umrunda olmaz
Simdi mahalleden zeynep aradi neden ariyor,simdiye kadar aramamis falan filanYok yok bu anneler hepsi kötü olsun istiyor benim anladığım kadarıyla![]()
Eee ne olmuş aradiysa sonuçta senin cocukuk arkadaşınSimdi mahalleden zeynep aradi neden ariyor,simdiye kadar aramamis falan filan
Afiyet olsun canım
Tam ekmek ne lan
Bütün ekmek galiba![]()
Vallami
Sakin olun kızlar o bildiğimiz büyük ekmeklerden değil dönerlik bildiğimiz klasik ekmekNe bileyim kız![]()
Bana gelceklermis bende yogunum incirden sonra gelin dedim,konusurken neden simdi ariyor diyorEee ne olmuş aradiysa sonuçta senin cocukuk arkadaşın
Ben anlamamSakin olun kızlar o bildiğimiz büyük ekmeklerden değil dönerlik bildiğimiz klasik ekmek![]()