- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #106.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kaptanım hayırlı cumalarGünaydın Hayırlı Cumalar![]()
Geçen cuma: 67,75
Hedefim 66 küsür olmaktı.
Güncel kilom 66
Haftaya hedefim 65,5![]()
Tebrikler kızlar harika kilolar verilmiş.Eki Görüntüle 3127021
Gecen hafta 71 kusurdum
Aksam yatmadan önce 67.1 dim. Malum kurs var sabah hemen tartildim.
Bu hafta 67.2
E Elif_Eylul
Destegin icin cok tesekkür ederim kizlar. Siz olmasaniz gecen hafta simdiye birakmistim.
TeşekkürlerTebrikler kızlar harika kilolar verilmiş.![]()
Karşı tarafa bir sormak lazım bugün mü son olsun yarın mi diye
Günaydın Hayırlı Cumalar![]()
Günaydın![]()
Günaydın hayırlı cumalar![]()
Günaydın hayırlı cumalar herkeseGünaydın![]()
Gunaydin kizlar hayırlı cumalar![]()
Günaydın kızlar hayırlı cumalarHayirli cumalar.![]()
Doymamki tek damaklaAfiyet olsun canım
2tabak çok degilmi,yarın yiyebilirdin dondurmayi
Meyveyle idare ediyorum canım zaten bunca gündür. Dün eşim cikilata almış mesela normalde anında hupletirim dedim yarın ödül yaparimŞekeri bıraktığımdan beri meyveler öyle şekerli, öyle lezzetli geliyor ki.. Allahım diyorum neler yaratmışsın. Bugün stajyerlerim koca bir kutu ekler getirdi. Yemedim. Çünkü canım hiç tatlı istemedi. Sütlü filtre kahve içip içine tarçın atıyorum. Kan şekerimi dengeliyor. Sana da öneririm![]()
Sıkma canını ablan çalışanın hakkını veriyorsa zaten her türlü bulur hemen. İş arayan çok hanım var. Herseyde bir hayır vardır bozmayın moraliniziHerkese iyi akşamlar. Bugün uğrayamadim bir türlü canım sıkkındı biraz. Ablamın cocuklara bakan yardımcı ablası tam okullar açılmışken ayrıldı. Ablam çok zor durumda kalmış. Canı çok sıkkındı onunla konuşunca benimde moralim bozuldu. Uzakta olmak bazen ekstra zorluyor psikolojik olarak. Menumude yazayım hemen gelmişken. E Elif_Eylul
Kahvalti
Tavada sucuklu yumurta 2 tane
1 dilim ekmek
Salatalık
Ara öğün 1 avokado
Akşam yemeğinde yarım kase çikolatalı puding
Pili milyonu tarzı biyerde bulabilirsinGünaydın kızlar hayırlı cumalar benim tartım çalışmıyor. Pilimi bitti acaba. Bozulduysa yandım alamam. Markette bu pilsen yok kırtasiyeye varmidir acaba. Dün 95.10 Kg ydum.
Dünkü menüm
Sabah 1 ısırık börek 1 haşlama yumurta peynir çay
Ara 1 petibör kahve
Öğle portakallı kereviz 1 dilim ekmek
Akşam 1 tas cacık 2 kaşık pilav 2 kaşık kereviz bol salata
E Elif_Eylul
Günaydın hayırlı cumalar herkese![]()
Doymamki tek damakla
Meyveyle idare ediyorum canım zaten bunca gündür. Dün eşim cikilata almış mesela normalde anında hupletirim dedim yarın ödül yaparimtarçın dan çok tiksiniyorum o sorunum var
Sıkma canını ablan çalışanın hakkını veriyorsa zaten her türlü bulur hemen. İş arayan çok hanım var. Herseyde bir hayır vardır bozmayın moralinizi
Pili milyonu tarzı biyerde bulabilirsin![]()
Bugün sonda hemen Leslie yapayım bir saat bariKarşı tarafa bir sormak lazım bugün mü son olsun yarın mi diye![]()