- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #107.841
Siz baya büyümüşsünüzBizde daha düne kadar Niloya ile büyüdük şimdi Z takımı seyrediyor sıpa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz baya büyümüşsünüzBizde daha düne kadar Niloya ile büyüdük şimdi Z takımı seyrediyor sıpa![]()
Yoo çok degil,ne sıktı canınıCok mukucuktu avakado .
Telde konusuyordum bisey canimi sikti, kizim istemisti ona hazirlarken yemis oldum.![]()
Ah ah uzun upuzin meseleler, insanlarin sorumsuz davranmasi, 40 yaslarinda bayanlarin ergenlesmesiYoo çok degil,ne sıktı canını![]()
Kolay gelsin canımNe yapıyorsunuziki gündür kanepe yatak vs siliyorum kış gelmeden temizlik bitse iyi olur.
Sağol canımCoktannn
Kokay gelsin masallah![]()
1 tane mi filfil sürüsü
![]()
Neyse benimki süpürüyor sesimi cikarmayim![]()
Kolay gelsinBen yine domates peşinde .salça/menemenEki Görüntüle 3129073
İyi geceler canim kolay gelsinDerse oturacagim kizlar , iyi geceler herkese simdiden. Oyle diyorum ama yine hep gelip gelip okuyorum.![]()
Aman hep sorunlar sorunlarAh ah uzun upuzin meseleler, insanlarin sorumsuz davranmasi, 40 yaslarinda bayanlarin ergenlesmesi
Sağol kuzumben ise döneyim
![]()
Bizde daha düne kadar Niloya ile büyüdük şimdi Z takımı seyrediyor sıpa![]()
Teşekkür ederiz canim2022-2023 eğitim öğretim yılmız kutlu mutlu hayırlı olsun kızlar![]()
Niloyayimi neguzel iste![]()
İyiyiyim kuzum senTeşekkür ederiz canim
Iyimisin
Iyiyim bende teşekkür ederimİyiyiyim kuzum sen![]()
Afiyet olsun canım gecmis olsunİyi akşamlar ilk gün menümü yazmaya geldim.
9 gibi 2 kayısı yedim sonra ilaç içtim çok basım ağrıyordu
12 buçukda 2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Domates salatalık
Yarım dilim ekmekle bal yedim.
3 buçuk gibi 1 kase yoğurt ve 2 tane petibor bisküvi yedim birazda üzüm
5 gibi yarım çiğ köfte dürüm ve 1 ayran ( bu planda yoktu çarşıya inmişti eşimle yedik)
7de 3 4 kaşık kuru fasulye yedim
Su ve sporu da yatmadan paylaşırım oğlum uyuyunca Leslie yapmaya çalışacağım