- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #108.141
Günaydın kizlarrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz ne kilosu hedefine varmissin bile.@Hayaldebaris hoşgeldiniz bu arada ben de 29 yaşındayım evliyim , çok iştahlı olmam nedeniyle aldığım kiloları vermeye çalışıyorum![]()
9 kilo var daha yaa gitmiyo niyeyse gram gram gidiyo , gerçi sebebi de belli şöyle güzel dikkat etsem bir ay yarısı gider ama bi hafta versem bi hafta veremiyorumKiz ne kilosu hedefine varmissin bile.![]()
Akşam en son kaçta yiyosun canım2 aslındada hızlı giden kısmı verdiğim için artık haftada max 1,5-1,8 oluyor sporda olmayınca yavaş yavaş sporu dahil edeceğim inşalah artacak yarın diyetisyen randevum var bakalum ordaki durum ne orda ki yag kas durumu daha net belli oluyor da
Geldin miNazarami geldiniz oku kaptanım cana gelmesinde aman
Geldim canım ayrilamiyomki sizden sürüden ayrilani kurt kapar benide bütün korbonhidratlar kapıyorGeldin mi![]()
Gider oda ne kalmış geriye olsun acelende yok nasılsa gram gram gitsin ama gitsinn9 kilo var daha yaa gitmiyo niyeyse gram gram gidiyo , gerçi sebebi de belli şöyle güzel dikkat etsem bir ay yarısı gider ama bi hafta versem bi hafta veremiyorum![]()
Bi kaç gün müsade dedin de ondan dedimGeldim canım ayrilamiyomki sizden sürüden ayrilani kurt kapar benide bütün korbonhidratlar kapıyorbırakmayın beni anacim
![]()
Sürüden ayrılanı karbonlar kapıyorGeldim canım ayrilamiyomki sizden sürüden ayrilani kurt kapar benide bütün korbonhidratlar kapıyorbırakmayın beni anacim
![]()
Vitamin değerlerine de baktır istersen canım. Eksiklik varsa kilo vermek zorlaşır.9 kilo var daha yaa gitmiyo niyeyse gram gram gidiyo , gerçi sebebi de belli şöyle güzel dikkat etsem bir ay yarısı gider ama bi hafta versem bi hafta veremiyorum![]()
Bencede guzel bir menü degilherkese günaydın :) dün çok yoğundu aralıksız ameliyattaydım ve geç çıktım o yüzden örnek almamanız gereken bi menü olucak
dünkü korkunç menümü yazayım ;
kahvaltı yok , öğlen yok
akşam eve gitmeye enerjim olmadığı için yolda yedim ;
1 kutu çikolatalı süt
1 tavuk dürüm
3 tane peynir çubuğu
2 tane soğan halkası
ara : 1 top dondurma
1 dilim peynir
1 dilim t.b. ekmeği
sonra neyse ki yorgunluktan uyuyakalmışım ki yemeği bıraktım yoksa devam edebilirdim , uzun sürsi açlık sonrası kontrolsüz bir iştahım oluyor benim
Hom diye marka canim,yara yok sivilcede yok,karardi suratim tarladahangi peeling ;? hiç bir peeling güneş yanığı olan , aktif sivilceli veya yaralı cilde yapılmaz , dikkat edin
Emeğine sağlık kaptanim![]()
Azra ayrilalı cok oldu aramizdanAkşam en son kaçta yiyosun canım
Aa nedenkiBencede guzel bir menü degil
Hom diye marka canim,yara yok sivilcede yok,karardi suratim tarlada
Azra ayrilalı cok oldu aramizdan![]()
2haziran mesaji oAa nedenki
Ben de yeni yazmış gibi düşündüm cevap larken
Neden ayrıldı hedefine mi ulaştı