- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #108.201
Heee susak begenemedinmiSusakmı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee susak begenemedinmiSusakmı![]()
hepsi normal benim ki iştahtan hepVitamin değerlerine de baktır istersen canım. Eksiklik varsa kilo vermek zorlaşır.
İşte 20 az geliyorsa 30,40 olsun diye şey ediyordurLan 20bin adim öğlene kadar net daha ne hareketi
valla o zaman sen tarlaya 1-2 saat geç gidip 1-2 saat erken çıkcaksın madem öyleBizde birlikte tarlaya gidiyoruz misal şuanda o yemek yedi yatti tv karşısına ben ortalik toplucam camasir asçam süpürge yapcam cocugu uyutcam
Tanıtmamış sen tek tanıyorsun13.takimdan taniyorum bizde çoğumuz 6.takimda yaristik
Ozaman devam etmek istersen tartini alalim lutfen![]()
biz de yoğun çalışıyoruz ama ben eve gidip ayak uzatamıyorum vallaYoğun çalışmasına yoğun çalışıyor ama yani bu kadarda olmaz yani söylenmekden bıktım artık söylenmiyorumhiç birşey yapmıyor hiçç birşey ayağına değen takılan birşey oldumu itdirip yoluna devam ediyor eğilip alayım yokk . Burnu düşer Allah korusun
ben sormadım kafama tüküreyim
![]()
Bence iş bitince gitsinvalla o zaman sen tarlaya 1-2 saat geç gidip 1-2 saat erken çıkcaksın madem öyle![]()
yürüyerek anca varırim zaten 2 saatevalla o zaman sen tarlaya 1-2 saat geç gidip 1-2 saat erken çıkcaksın madem öyle![]()
MantıkliBence iş bitince gitsin![]()
Bn evdeyim yine uzatamıyorumbiz de yoğun çalışıyoruz ama ben eve gidip ayak uzatamıyorum valla
Mantı kazanında
Hayat be kardesBn evdeyim yine uzatamıyorum![]()
Anam dişlerini çektircekti gidermi bilemedimMantı kazanındayada anacığı geldi kayfe içir
![]()
güneş kremi kullanıyor musun günlükIsmi böylemi eucerin
Bir bakayim ama cidden cok kötü oldu
Hee onu kullanmadim hic yüzüme yaa yanlışı orda yaptımgüneş kremi kullanıyor musun günlük
Erkek değilsin ya ondan kaybediyonbiz de yoğun çalışıyoruz ama ben eve gidip ayak uzatamıyorum valla
Hee onu kullanmadim hic yüzüme yaa yanlışı orda yaptım