Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet onuda kışlık yapıyorum bizimkiler çok seviyor tarif listemin resmini atarım birazdan tüm aşamaları aklımda değil🤣ben bir kaç sos daha yaptığım için karıştırırım
Bizde bı zamanlar çok yapardık ama sonra eski tadı bulamadık sanki onun için merak ettim

İyi akşamlar hanımlar :)
Annemin mutfağıma el attığı belli oldu. Evden mis gibi sütlaç kokuları geliyordu girdiğimde :) haliyle menümü de etkiledi
Ooo anne gelmis hosgelmis özleme neşe vermiş :confused:

Bende memnun oldum.
Nedir o Arap saçı nasıl yapılıyor
İnternetten bakabilirsin. Tadı çok güzel doğrayıp hasliyosun ilk sonra soganla kavuruyosun üstüne sarımsaklı yoğurt aman Allahımmmm🥴🤤🤤🤤
Kız boyum kısa 70 li kilolarda da çok fazla kilolu görünüyom 50 li kilolarda çıtır oluyom🤭
Heee o mesele.
Olsun sen genede 7lere inmeye çalış 7ler bitince daha 6lar var çünkü 😁🤭 benmde boyum yok ama iri kemikli olduğum için 70 kiloda hemen omuz çukurlarım belirginlestiriyor 👀
Kardolap içlerini sildim,kışlıklari yazlıklari ayarladim topladım,eti koydum düdüklüye,oğlan kek istedi onu attim firina,yarin saat 6da cıkçakmış okuldan eve gelmesi 8 bulur,yanina kek,pogca falan götürcekmi,bir tost bir ayran 35tl olmus dedi almam banane dedi🥲
Kışlık daha erken değilmi canım 🙄. Bizimde şuan 25 TL bugün almadım. 5 TL ye bir sürü sandviç ekmeği aldım. Bi tabakta donmus döner aldım 40 TL ye geldi. Onlarla kaç defa yaparım. Ben oğlan herseyi yemiyor. Oyuzden sürekli arayış içerisindeyim. Mesela kaşar da yemez peynir yemez zeytin yemez gibi

Sabah
1 boyoz
çeyrek gevrek
1 çay
Peynir
Domates (eşim hazırlamış bugün 🥰
Bi kaç zeytin
Oglen cikolata
Aksam
Şeftali
Biraz çekirdek
Su 1 litre
Spor 8bin adim

Bugun cildiye ye gittim hormon testi yaptırdım bakalım saçlarım çok dökülüyor.
Regl olunca canım asla bisey istemiyor. Karnım sürekli tok ve şiş
Ama tatlı istediğim tavan

İnternetten bakabilirsin. Tadı çok güzel doğrayıp hasliyosun ilk sonra soganla kavuruyosun üstüne sarımsaklı yoğurt aman Allahımmmm🥴🤤🤤🤤

Heee o mesele.
Olsun sen genede 7lere inmeye çalış 7ler bitince daha 6lar var çünkü 😁🤭 benmde boyum yok ama iri kemikli olduğum için 70 kiloda hemen omuz çukurlarım belirginlestiriyor 👀

Kışlık daha erken değilmi canım 🙄. Bizimde şuan 25 TL bugün almadım. 5 TL ye bir sürü sandviç ekmeği aldım. Bi tabakta donmus döner aldım 40 TL ye geldi. Onlarla kaç defa yaparım. Ben oğlan herseyi yemiyor. Oyuzden sürekli arayış içerisindeyim. Mesela kaşar da yemez peynir yemez zeytin yemez gibi
Biz köyde oturuyoruz canim kücük uludag gibi düşun,geceleri serin olmaya basladi hirkasiz gezilmiyor

Valla canim ne alirsam markette o elimde kaliyor el kadar kaşar olmuş 30tl

Sabah
1 boyoz
çeyrek gevrek
1 çay
Peynir
Domates (eşim hazırlamış bugün 🥰
Bi kaç zeytin
Oglen cikolata
Aksam
Şeftali
Biraz çekirdek
Su 1 litre
Spor 8bin adim

Bugun cildiye ye gittim hormon testi yaptırdım bakalım saçlarım çok dökülüyor.
Regl olunca canım asla bisey istemiyor. Karnım sürekli tok ve şiş
Ama tatlı istediğim tavan
Afiyet olsun canım 😘

Heee o mesele.

153 boyum var minnacık biseyim kilom yüzünden narin bedenim kocaman gorunuyo 🙈

153 boyum var minnacık biseyim kilom yüzünden narin bedenim kocaman gorunuyo 🙈
Çok fazla kilo vermişsin bunuda yapabilirsin ama verdiğini alma artık bak günah ne büyük emek veriosun. İnsanın psikolojik anlamda da artık takati kalmıyor. Bende şahsen bu sefer r gerçekten çok zor motive ettim kendimi eminim birdaha alırsam veremeyeceğim bu son artık motive asla olamıyorum

İyi akşamlar kızlar bugünku menüm şöyle
Sabah yulaf tost
2 kupa cay
Öğle yok
Ara 1 salkım üzüm
2 tane acur
1 maden suyu
Akşam 1 büyük tabak salata
6 YK bulgur pilav
2 YK tavuk sote
1 kase yoğurt
Ara 1 kupa çay
Su 2.5 litre
Adım 14047 (yatana kadar 15000 olur)
Spor 1 saat 5 dk tempolu yuruyus
3 kere bebek arabasını 2. Kata taşıdım içinde minnoş kızım varken bunu da ağırlık calismisim sayın nolur kollarım kalkmiyo
E Elif_Eylul M MissHayaLet

Çok fazla kilo vermişsin bunuda yapabilirsin ama verdiğini alma artık bak günah ne büyük emek veriosun. İnsanın psikolojik anlamda da artık takati kalmıyor. Bende şahsen bu sefer r gerçekten çok zor motive ettim kendimi eminim birdaha alırsam veremeyeceğim bu son artık motive asla olamıyorum
Buraya başladığımda daha 6 kg vermiştim 96 kusurdu kilom belki daha fazla bilmiyorum inşallah bundan sonra bu kadar kilolu olmam çünkü herseyde sıkıntı oluyo kıyafet alırken eğilip dogrulurken yürürken bı ton şey iste

İyi akşamlar kızlar bugünku menüm şöyle
Sabah yulaf tost
2 kupa cay
Öğle yok
Ara 1 salkım üzüm
2 tane acur
1 maden suyu
Akşam 1 büyük tabak salata
6 YK bulgur pilav
2 YK tavuk sote
1 kase yoğurt
Ara 1 kupa çay
Su 2.5 litre
Adım 14047 (yatana kadar 15000 olur)
Spor 1 saat 5 dk tempolu yuruyus
3 kere bebek arabasını 2. Kata taşıdım içinde minnoş kızım varken bunu da ağırlık calismisim sayın nolur kollarım kalkmiyo
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Afiyet olsun canim😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X