- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #109.021
Dün girdim günaydın defim sonrası yok kaptanım kız kıza toplandık geç dağıldık![]()
Iyi eğlencelerBugünde misafirim var sabahtan beri onunla uğraşıyorum mahvoldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün girdim günaydın defim sonrası yok kaptanım kız kıza toplandık geç dağıldık![]()
Iyi eğlencelerBugünde misafirim var sabahtan beri onunla uğraşıyorum mahvoldum![]()
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah kaşarlı omlet
Tahin pekmez
Peynir
Zeytin
Soğan kavurması yoğurtlu
Domates
Salata
Ara
Üzüm
3 tane ceviz
Akşam iki kepçe nohut yemeği
Aaa niyeSagol canim yedim ama beğenmedim![]()
Bizim bir dondurmacimiz var onun yerini tutmuyorAaa niye
Dogrudur sütü iyi olmayınca tadı da olmuyorBizim bir dondurmacimiz var onun yerini tutmuyor![]()
Doğum günü kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu yaşları olsunÇok teşekkürler teyzesi![]()
Aleyküm selam canimSelamun Aleyküm![]()
AleykümselamSelamun Aleyküm![]()
Herkes emerhaba telefonum bozuldu giremiyorum
Herkes emerhaba telefonum bozuldu giremiyorumbu hafta ben izne ayrılayım telefon alınca döneyim ,eşimin telini de sürekli alamıyorum , benimki siteye girde msj yazmıo kasıyo
Telefon fiyatları da uçmuş ama bu hafta içinde alıcam inşallah
Geçmiş olsun telefonunaFırsat bulunca haber vermek için gireyim dedim
Çok şükür o zaman canımYarım saat falan oldu canımelhamdülillah bir yolculuk daha bitti
Nereye vardın
Tesekkurler![]()
Teşekkürler canım benimDoğum günü kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu yaşları olsun![]()
Ve aleykümselam canımSelamun Aleyküm![]()
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
11:00 1
14:00 3 dilim ekmek 2 yk mantar sote 1 yumurta 2 yk menemen 2 dilim peynir salatalık 2 taze incir
16:00 1 bardak ayran
17:30 sütlü Türk kahvesi 1 kuru kayısı