- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #109.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne dediler canım
Durumu iyi görünüyor dedi bu sefer idrarini yaparken video çek dedi incemi yapıyor kalın mi o çok önemliymiş ona bakacaklarmis 1 ay sonra kontrol yine takip edicem o zamana kadar sizdiriyormu ince mi yapıyor falan işte
Haydaaa nasil cekcen videoDurumu iyi görünüyor dedi bu sefer idrarini yaparken video çek dedi incemi yapıyor kalın mi o çok önemliymiş ona bakacaklarmis 1 ay sonra kontrol yine takip edicem o zamana kadar sizdiriyormu ince mi yapıyor falan işte![]()
Dondurma ye ben yedimKasık ağrım oluyor ama regl gelmiyor canım yine tatlı şeyler istiyor![]()
Ooo sen çiş yaparken göremiyon bide vodeomu çekcenDurumu iyi görünüyor dedi bu sefer idrarini yaparken video çek dedi incemi yapıyor kalın mi o çok önemliymiş ona bakacaklarmis 1 ay sonra kontrol yine takip edicem o zamana kadar sizdiriyormu ince mi yapıyor falan işte![]()
Haydaaa nasil cekcen video
Banyoya koyayım küvette oynansın desem havalar soğumaya başladı ama mecbur öyle yapcam tek çözüm o duş alacağında bekleyeceğizOoo sen çiş yaparken göremiyon bide vodeomu çekcen![]()
Çikolata kazanına atın beniDondurma ye ben yedim![]()
Olsun azcık sabret çekmeye çalış canim,daha kötü olursa sonra uğraşırsinBanyoya koyayım küvette oynansın desem havalar soğumaya başladı ama mecbur öyle yapcam tek çözüm o duş alacağında bekleyeceğiz![]()
Aman onuda yiyon miden bulaniyorÇikolata kazanına atın beni![]()
Ne ooo biseymi var
Dondurma tatlımı yavDondurma ye ben yedim![]()
Aynen abla aynı şeyi tekrar yaşayacağımıza her fırsatta çekmeye calisicamOlsun azcık sabret çekmeye çalış canim,daha kötü olursa sonra uğraşırsin
Cidden öyleAman onuda yiyon miden bulaniyor
Evet tatlı yawDondurma tatlımı yav![]()
Kiz öyle mide oluyorCidden öyle![]()