• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N N E S L i kız 🤓hiç buraya uğramıyorsun hep pastalardasın 🤨 sohbete hiç katılmıyorsun yoksam devam etmicen mi :confused:
devam etmez olur muyum çok kararlıyım bu defa vee zayıflicimmmmm
:halay:siparişlerim yoğun biraz.diger taraf malum cumaya kadar :KK49:

devam etmez olur muyum çok kararlıyım bu defa vee zayıflicimmmmm
:halay:siparişlerim yoğun biraz.diger taraf malum cumaya kadar :KK49:
Arada buraya da gel o zaman 😌
Sohbete dahil ol motiven artar
Yaptıkların tadına bakıyormusun 😂 burayada at bizde görelim

M Mavi Menekse sen ehliyet icin hazilriklarinı yaptinmi,benim kız simdi sağlık raporu cikartcak yogunluktan alamadi birtürlu
Benim belgelerim tamamlandı hemen ya 3 gün falan sürdü o da gözden gecemedigim icin yoksa aynı gün tamamdı 🤣 artık dersleri sınavları beklemek kaldı
Aslında hastanede zaten hemencecik alabilir
Ehliyet kursumda yardımcı oldu bana hic cıktı almadan hallettim bütün belgeleri saglık raporunu da oraya götürmeme gerek kalmadı e devletten indirip WhatsApp dan attım onlar çıkartıp dosyaya ekliyormus 🤷🏻‍♀️

Arada buraya da gel o zaman 😌
Sohbete dahil ol motiven artar
Yaptıkların tadına bakıyormusun 😂 burayada at bizde görelim
önceden bakıyordum ama 114 ü gördüüm gün bıraktım hepsini ve 99 a indim.şimdi spor da akleyip 80 ler görmek istiyorum.zumba seviyorum :KK49:

E Elif_Eylul saglık raporunda birşey yok göz icin birkac harf okutuyor ayaklarını kollarını oynatıyor(ne mana çözemedik 🤣) hemen yazıyor gönderiyor bir de o özel hastanede daha kolay alırdı aslında 5 dakika sürmüyor toplasan 🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X