• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınnn 🙂
Salı günü menüm :
Kahvaltı ;kepek ekmeğine beyaz peynirli tost ,büyük ayran

Öğlan : 4 köfte , yarım fırında patates , pilav

Akşam : fırında sebzeli tavuk 3 baget , bi bardak ayran
Günaydın canım Afiyet olsun

Akşam tam herkes uyudu bende güzelce erkenden yattım uyucak derken bu sefer de küçük ateşlendi sabaha kadar onu bekledim 2 günden beri 3/5 saat uyku ile duruyorum.

Sabah doktora götürdük boğazlar sis antibiyotik kaptik geldik şimdi kendime khavalti hazirlicam 🏃🏿‍♀️🏃🏿‍♀️😪😪😪😪😪
Çok geçmiş olsun 😑

Yok devam edicekmisin yani listeyi temizlicemde
Ben devam edicem ama bu hafta sonu okumada yapacağız gene adapte olmada problem yaşayacağım en iyisi sen listeden çıkar ben bir toparlanayim dizide boş yere meşgul etmeyeyim bu ara çok yoğun geçiyor

Ben devam edicem ama bu hafta sonu okumada yapacağız gene adapte olmada problem yaşayacağım en iyisi sen listeden çıkar ben bir toparlanayim dizide boş yere meşgul etmeyeyim bu ara çok yoğun geçiyor
Yaa sadece senin icinde demiyorum bunu,ben herkesi hergun etiket yapmaya çalısıyorum menu yazın menu yazin menu yazin,bugun kilo bildirimi vs. Vs. Kimisi sallamiyor bile buda haliyle benim zamanimı aliyor gecmise git paylastimi bak git listeye ekle falan filan
Herkes senin gibi yogunum dese ok. Ama malesef

Akşam tam herkes uyudu bende güzelce erkenden yattım uyucak derken bu sefer de küçük ateşlendi sabaha kadar onu bekledim 2 günden beri 3/5 saat uyku ile duruyorum.

Sabah doktora götürdük boğazlar sis antibiyotik kaptik geldik şimdi kendime khavalti hazirlicam 🏃🏿‍♀️🏃🏿‍♀️😪😪😪😪😪
Yaaa gecmıs olsun canım 😔😕

Günaydın canım 🥰
Çok gecmis olsun,normal bu bizdede herkes hasta
Sağol canım valla bacaklarım pert
Günaydın 😍
Çok geçmiş olsun 😑
Sağol canım 😘
Bizde de gece boyu ağlamayla geçti artık gece 3 te ağrı kesici verdim 6 da emdi uyudu hatta iyi uyumuşuz okula geç kaldık 😑
Size de çok geçmiş olsun dişler yapiyordur🥺
Yaaa gecmıs olsun canım 😔😕
Sağol kuzum 💋

Geçmiş olsun canım bağışıklıkların düştüğü zamanlar
Günaydın canım 🥰
Çok gecmis olsun,normal bu bizdede herkes hasta
Düzelemedilermi daha çocuklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X