• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok memnun oldum taniştigimiza...🥰
Sadece pasta börek değil de mesela doğum günü ya da günlere ikramlık tatlı tuzlu çeşitler yapıyorum...
Başta sadece ikramlikti pastalarim evde yaparak ve video izleyerek geliştirdim ve bı Instagram hesabı açtım ordan tanındı gitti..
Siz baya büyütmüşsünüz maşallah... Bursa harika bı yer 😍
Bende memnun oldum🥰
MaşaAllah negüzel bir iş,severekte yapiyorsun anladığım kadarinla Rabbim iş rastlığı versin💓
Ben büyüttüm şükür 3.cüde buyüse iyi olcak🥺

Bende memnun oldum🥰
MaşaAllah negüzel bir iş,severekte yapiyorsun anladığım kadarinla Rabbim iş rastlığı versin💓
Büyür Allah'ın izniyle...sağlıklari yerinde olsun... maşallah genç anne olmuşsunuz çok imreniyorum... 2. Çocuktan sonra benim enerji iyice bitti 😁

Bende memnun oldum🥰
Çok seviyorum pasta yapmayı.instagram hesabiniz varsa takip edeyim

Benim kardesim ölmez :rolleyes: :rolleyes: bir bardak süt iç
Bol bol su içtim çocuğu badi şortla babasına verdim dışarı çıkarsın diye şimdi geldiler ateşi hala düşmemiş şurupları vercem de uyutcam bakalım

Bol bol su içtim çocuğu badi şortla babasına verdim dışarı çıkarsın diye şimdi geldiler ateşi hala düşmemiş şurupları vercem de uyutcam bakalım
2gün sürer yaa düşer insaAllah 🥰

Akijn ol sakin 3.cü bebe seninde alıştık artık,emzir,bok temizle,memeyi kes,uyku düzeni olustur,bezi kes kısır döngü :KK45:
Ay valla geçen Sema diyor ne zormuş yenge daha dur dedim herşeyden fedakarlık istiyor.

Ay valla geçen Sema diyor ne zormuş yenge daha dur dedim herşeyden fedakarlık istiyor.
Oooo daha 2aylik bebe bide benim gibi 21 yasinda kızi olana kadar peynir ekmekle yicek :KK45:

Hiç fark etmiyor. Sindiremiyorum, gaz olarak birikiyor ve bir hafta çıkmıyor. Ama tuhaftır sütlaç yiyince ya da muhallebi ya da sütlü başka şey, onda sorun olmuyor. Fakat sütün bizzat kendi yarım çay bardağı bile içsem kabusa dönüyor hayat.
Anladım canım 😕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X