• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen az yemişin bugün ben neler neler yedim bi bilsen :KK22:
Kaptan seni :sopa::sopa:çıkışa davet edecek
Eşim ısrarla sütlü tatlı ye dedi yimedim bide afyondan ekmek kadayıfı getirmiş 😑

Yaa sadece senin icinde demiyorum bunu,ben herkesi hergun etiket yapmaya çalısıyorum menu yazın menu yazin menu yazin,bugun kilo bildirimi vs. Vs. Kimisi sallamiyor bile buda haliyle benim zamanimı aliyor gecmise git paylastimi bak git listeye ekle falan filan
Herkes senin gibi yogunum dese ok. Ama malesef
Evet çok haklısın kaptanım gerçekten uğraşmak çok zor senin yaptığın kim ne yemis bugün paylaşmışmi kim ne kadar vermiş ben çok hak veriyorum çok saygıda duyuyorum Allah razı olsun 😍
Kizlar yarın saat 12ye kadar wc sonrası tartılarınızı fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum 🥰
M MissHayaLet
B BitterCikilata
M Mavi Menekse
kittenlove kittenlove
K Klassklasik
@aminebusra
G Gokyuzu_kadar
@N E S L i
@Eddaak
Gelemedim kaptan bugün ev daha yeni boşaldı yarın kontrol tartimla başlayacağım inşallah ama sen genede beni tartı listesine alma cuma ya kadar toparlanayim sonra tartı listesine girerim 😁 menü paylaşırım yarından itibaren
K Klassklasik
@Eddaak
@aminebusra kızlar kilo bildirimleri nerede bugün cuma :duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:
🙈Gelemedim kaptanım
😁😂

bored-and.gif

Neler yemişim bugun bakalım
Kahvaltı
2 patates kavurma
2 dilim sucuk
5 zeytin
Yarım dilim ekmek

Öğle
3 kasık makarna
1 kepce bezelye patates kıymalı

Ara
Bir avuc fındık

Aksam
2 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı sürülebilir cikolata

E Elif_Eylul

Sıkılma bacım ben daha yeni boşa kaldım ve okadar yorgunum ki hemen uyumak istiyorum 😟 sıkılmak istiyorum biraz ama yok 😁😁
Ay ne güzel bacım bazen insan yogunluk istiyor hayatından vala emin ol boyle bos bos daha kötü zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X