• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ne güzel bacım bazen insan yogunluk istiyor hayatından vala emin ol boyle bos bos daha kötü zor
Bak ne dicem sana Ayşegül coruhlu videoları var onları bı izleyin kizlarr bana çok ışık oldu o videolar beslenmeyle ilgili belki can sikintinada iyi gelir canım

Bak ne dicem sana Ayşegül coruhlu videoları var onları bı izleyin kizlarr bana çok ışık oldu o videolar beslenmeyle ilgili belki can sikintinada iyi gelir canım
Bakayim hemen canım sagolasın 🥰🥰

Gün bitmedi diye bilditim yapmıyorum sonra uyuyakalıyorum yarına kalıyo 😅 bu saatten sonra tutayım kendimi yemiyim artık napiyim
Menüm ✨

Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta , 2 dilim süzme peynir , domates,salatalık ,yeşillik ,yeşil çay

Ara : 1 bardak sütlü kahve , 1 muz

Ara : 1 ay dilimi karpuz

Akşam : 1 tabak etli bezelye , 2 bardak ayran

Spor : 46 dk tempolu yürüyüş

5 dk bisiklet

Adım : 7500

M MissHayaLet E Elif_Eylul

E Elif_Eylul
10:30 2 dilim peynirli salata
Ara 10 finduk
17:30 Urfa kebab boş salata az lavaş 2 yk bulgur pilavı
Afiyet olsun canım 🥰
Kediler kendine bakıyo ya ben kum mama değiştiriyorum o kadar 😄
Yaa bakiyor ama ben tüy sevmiyorum,esyalara yapışinca hapşuruyorum,birde yavrular fare gibi dolaniyor ortada tuvalate eğitimleri yok
Neler yemişim bugun bakalım
Kahvaltı
2 patates kavurma
2 dilim sucuk
5 zeytin
Yarım dilim ekmek

Öğle
3 kasık makarna
1 kepce bezelye patates kıymalı

Ara
Bir avuc fındık

Aksam
2 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı sürülebilir cikolata

E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 🥰
Gün bitmedi diye bilditim yapmıyorum sonra uyuyakalıyorum yarına kalıyo 😅 bu saatten sonra tutayım kendimi yemiyim artık napiyim
Menüm ✨

Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta , 2 dilim süzme peynir , domates,salatalık ,yeşillik ,yeşil çay

Ara : 1 bardak sütlü kahve , 1 muz

Ara : 1 ay dilimi karpuz

Akşam : 1 tabak etli bezelye , 2 bardak ayran

Spor : 46 dk tempolu yürüyüş

5 dk bisiklet

Adım : 7500

M MissHayaLet E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 🥰

Afiyet olsun canım 🥰

Yaa bakiyor ama ben tüy sevmiyorum,esyalara yapışinca hapşuruyorum,birde yavrular fare gibi dolaniyor ortada tuvalate eğitimleri yok

Afiyet olsun canım 🥰

Afiyet olsun canım 🥰
Yavruları satmıyor mu

Hic bilmiyorum canım bir halsizlik var üstümde kalkıp birşey yapasım gelmiyor icim sıkılıyor boguluyor gibi hissediyorum
Çok yoruldum bende her hafta sonu uyurum okul yok diyorum ya misafir geliyor yada çocuklar uyanıyor sabahın köründe bugünde eşim uyandı sabah 7de gitti bi damadı süsledi çocuklarda uyandı üstüme öküz oturmuş gibi bi ağırlık var 😒

2aylık olması lazimmış satmasi icin
Hee dogru sütten kesilmeleri lazım
Çok yoruldum bende her hafta sonu uyurum okul yok diyorum ya misafir geliyor yada çocuklar uyanıyor sabahın köründe bugünde eşim uyandı sabah 7de gitti bi damadı süsledi çocuklarda uyandı üstüme öküz oturmuş gibi bi ağırlık var 😒
Bende 8 bucuk falandı esim giderken uyandım daha da uyumadım mala bagladım 😑

Hee dogru sütten kesilmeleri lazım

Bende 8 bucuk falandı esim giderken uyandım daha da uyumadım mala bagladım 😑
Yat yat bnde yatcam inşallah sırtım ağrıyor gün boyu kucakta gezdiriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X