- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #114.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abooo ne dediii duymasınTabi maşallah kızın hem boyu var hem de türlü türlü huyu var![]()
Ya vardır bir hayır az mı koymus suyu acaba kac senelik de kadın nasıl oldu acepEvet iyi ki telefon gelmiş yoksa mutfağa gececekmis
Bilmiyorum ki canım kapağı oturtmamis herhalde ama baya korkmuşYa vardır bir hayır az mı koymus suyu acaba kac senelik de kadın nasıl oldu acep![]()
Hava serin sabah güzel esiyorduÖyle bir esiyor ki su koca cüssümle yürüyemiyorum![]()
![]()
![]()
Hee kız gece bir üşür gibi olduk esim kalktı o pencere kontrol ettiHava serin sabah güzel esiyordu
Onun temizlemesi de zor olur Allah yardım etsinBilmiyorum ki canım kapağı oturtmamis herhalde ama baya korkmuşkaynım falan geldi dedim sen çik ben temizlerim şimdi görümcem gelecekti ben mutfağı temizledim çıktım. Kemik suyuna yemek yapacakmış ama her yer yağ oldu.
Bende kapadm akşam pencereleri soğuklar geldi artık yavaş yavaşHee kız gece bir üşür gibi olduk esim kalktı o pencere kontrol etti![]()
Zor temizledim kızOnun temizlemesi de zor olur Allah yardım etsin![]()
Normal yağ gibi de değil ki oZor temizledim kız![]()
Tabi aaa son gün olmus sen yeni haber veriyorsun cık cık cıkGidim de anamı arayayım sonra demesin haber vermedin diye![]()
Aynen vıcık vickNormal yağ gibi de değil ki o![]()
Sus kız sendeTabi aaa son gün olmus sen yeni haber veriyorsun cık cık cık