• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay kızlar moralim bozuldu 🤦🏼‍♀️ Bir tane spor hocası vardı salonda ilk başta hareketleri programı vs gösterdi işte sonra her salonda gördüğünde gülümseyip kolay gelsin diyordu dün akşam da instagramda storylerime bakmış bende bir gaz takip ettim çocuğu 10 dk sonra falan takip etmiş oda beni . Bugün de hem takipten çıkmış hemde beni çıkartmış ay ne düşündü acaba 🤦🏼‍♀️
ay söylemek istemiyorum ne düşünmüüüüş , erkek merağı işte , hiç takma çok yapıolar bunu :eek:

Tebrikler kızlar

Ellerine sağlık kaptanım 💞

Tebrikler kızlar 💋

Canım bence istersen verirsin.sanki sinavdi misafirdi daha tam adapte olamadın.🥰

Tebrikler canım

Ellerine sağlık kuzum 💋

Tebrikler canım

Ellerine sağlık kaptanım 💞
💋

14 Ekim menü,
Sabah bir dilim kızarmış ekmek bir haslanmis yumurta az salça 5 zeytin bir dilim peynir bir bardak çay.

Ara bir soğuk kahve

Aksam bir kase etli nohut 3 kaşık pilav bir kae cacık.

Su 2 litre olur E Elif_Eylul

14 Ekim menü,
Sabah bir dilim kızarmış ekmek bir haslanmis yumurta az salça 5 zeytin bir dilim peynir bir bardak çay.

Ara bir soğuk kahve

Aksam bir kase etli nohut 3 kaşık pilav bir kae cacık.

Su 2 litre olur E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 😘

Hayır mesela o değil canım çocuk storyme baktı diye ben takip ettim şimdi kendi kendine gelin güvey oldu demesin arkamdan
ay yok yaa , resmen merak emtiş bakmış , sen dümdüz aynı şekilde davranmaya devam et iki güne kim olduğunu bile unutur , böyle tipler günde 10 kız ekleyip çıkarıyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X