- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #117.201
İşte çözemiyoruz ne düşündüklerini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte çözemiyoruz ne düşündüklerini
Eski ev olunca böyle oluyor olsun biraz yorulursun ama bitince güzel olur![]()
İnşaAllah kizlarOlsun sonu güzel olsun da![]()
Ustalar aşada yemekleri yaptim sobayi yaktim çay istediler onu demledim,camasir toplucam katlicam offEve gidiyorum, gidene kadar takılayım dedim ama kimse yok![]()
ay söylemek istemiyorum ne düşünmüüüüş , erkek merağı işte , hiç takma çok yapıolar bunuAy kızlar moralim bozulduBir tane spor hocası vardı salonda ilk başta hareketleri programı vs gösterdi işte sonra her salonda gördüğünde gülümseyip kolay gelsin diyordu dün akşam da instagramda storylerime bakmış bende bir gaz takip ettim çocuğu 10 dk sonra falan takip etmiş oda beni . Bugün de hem takipten çıkmış hemde beni çıkartmış ay ne düşündü acaba
![]()
Tebrikler kızlar
Ellerine sağlık kaptanım
Tebrikler kızlar
Canım bence istersen verirsin.sanki sinavdi misafirdi daha tam adapte olamadın.
Tebrikler canım
Ellerine sağlık kuzum
Tebrikler canım
Ellerine sağlık kaptanım![]()
ay dolunay vs iyi enerji kötü enerji ben de inanırım bu şeylere :)Astur lan
Dolunay az kendini yemis hee aksam öyleydi yarılanmaya başlamisay dolunay vs iyi enerji kötü enerji ben de inanırım bu şeylere :)
Afiyet olsun canım14 Ekim menü,
Sabah bir dilim kızarmış ekmek bir haslanmis yumurta az salça 5 zeytin bir dilim peynir bir bardak çay.
Ara bir soğuk kahve
Aksam bir kase etli nohut 3 kaşık pilav bir kae cacık.
Su 2 litre olur E Elif_Eylul
aynı ben yaa sen kaç yaşındaydın yaştan oluyo sanırımDogru canımeskiden olsa 2 ayda verirdim ben 10 kiloyu simdi tekliyorum
Sağol canımAfiyet olsun canım![]()
Düzen bozulunca odaklanmak zor oluyorDogru canımeskiden olsa 2 ayda verirdim ben 10 kiloyu simdi tekliyorum
ay yok yaa , resmen merak emtiş bakmış , sen dümdüz aynı şekilde davranmaya devam et iki güne kim olduğunu bile unutur , böyle tipler günde 10 kız ekleyip çıkarıyoHayır mesela o değil canım çocuk storyme baktı diye ben takip ettim şimdi kendi kendine gelin güvey oldu demesin arkamdan
hımm böyle şeyler demeyin ben merak ederim hepHatta çokta seksi resimler var hesabımda![]()
süper eline sağlık güzel oluyo öyle , menülere ayrıntılı yorum yapabiliyoruz ben sevmiştimKızlarr 2li eşleşme yapiyorum haberiniz olsun
Simdi yapcam canim ustalara çay dökeyimsüper eline sağlık güzel oluyo öyle , menülere ayrıntılı yorum yapabiliyoruz ben sevmiştim
ay söylemek istemiyorum ne düşünmüüüüş , erkek merağı işte , hiç takma çok yapıolar bunu![]()
Garip bir tipmiş zatenay yok yaa , resmen merak emtiş bakmış , sen dümdüz aynı şekilde davranmaya devam et iki güne kim olduğunu bile unutur , böyle tipler günde 10 kız ekleyip çıkarıyo