- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #117.721
Sana bir 4-5 bacak daha lazımBide düğün vardi pilava gidip.parasini verdim geldim bu arada,haftaya 2tane birden var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana bir 4-5 bacak daha lazımBide düğün vardi pilava gidip.parasini verdim geldim bu arada,haftaya 2tane birden var
Düşuneyim bunuSana bir 4-5 bacak daha lazım
Ahtapot
Yandı mıSon anda ocakta kızaran patlicanlar geldi aklima kahveyi koltuğa koyup koşuşum![]()
HayırYandı mı![]()
İnşallah canımİnşallah yapar canım
Ben artık yazlıklari arkaya kıslıklari öne aliyorumBende kışlıkları çıkarıp yerleştirdim şimdide yazlıkları kaldircam![]()
Kolay yöntem 2 saat önce yazaydim keşkeBen artık yazlıklari arkaya kıslıklari öne aliyorum![]()
![]()
İyi bari
Eee napayim öyle çözum buldum güzelce katladim hoppp önee hoppp arkayaKolay yöntem 2 saat önce yazaydim keşke![]()
Bn hep öyle yaparım gerçi bnm yaz kış aynı da işte eşofmanlar öne çıkar şortlar arkayaBen artık yazlıklari arkaya kıslıklari öne aliyorum![]()
![]()
YoooCanı sıkılmıs herhalde arkadasın![]()
Şarja taktım uyurken işimi bitirim dedimKara kız yetti demiştircekmiştir elinden telefonu
Çeneniz düşmüş ben ne yapayımKaranfil geçmiş bitti demi m.ö de geçmiş yapcen diye korktum![]()
Ben isterdim limonum yoktu evde bu sabah limonsu su istedi canım içemedimGidiim de bi koca bardak limonlu su içiimisteyen ???