• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yiyorsun 😍 afiyet olsun 😋 ben de kendime ne yapcam hic bilmiyorum kabak canım cekiyor da yok 🙄
Sagol canim🥰
Nemi yiyorum millet gibi kebap degil :KK51:
Bibersosu vardi domatesli acilı,ekmek ayrano_O

Annem termale gidiyormus arkadasinla:KK51:
Wayyys
Kızılcık kaynatmıştım,kahve yanına madensuyu koyuyorum normalde ama kızılcıkla madensuyunu karistirdim:KK72:
Aaa cok guzel fikir...bem de erik marmwlati karistirayim bakiim🙄
15 gündür ağzıma rafine şeker koymadım kızlar normalde tatlı ve çikolata delisi olan ben şu an canım gram istemiyor. Sanırım ben bu diyet işini kafada bitirdim
Masallah...Ne guzel 👍😊
Bilmem 🤷 makinaya çamaşır attim daha sonra bir makina daha yikicam bulasiklari dizdim tekrar doldurdum makinayı.

Balkonu topladım süpürdüm sildim. Şimdi az dinleneyim çamaşır katlicam.

Ortalığı süpürüp silcem banyo wc yikicam lavabo yikicam. Sonra çocukları yikicam yarın okul var 😱
Casirlar utulencek kazlancak ama daha tam kurumadilar.cocuklar yikancak ama futbola gidip geldikten sonra.aksama yorulqcqgim.helsi beni bekler.
Eylül bu aralar cok huysuz delirtiyor beni herkesle gitmek istiyor,ağlıyor,bağriyor,dün markete giderken yengenin birine bitane tekme atti sonra babam dedi dedi,bende şok oldum ama hakkaten o kadina vur dedi evde bende bagirdim cocuga ögretme diye,kadın dondu kaldi bende eylülün kıçına vurdum birdaha büyüklerine o sekilde vuramazsin dedim,kadin arkamdan soylenmis komsuya bak babasi öğretmis dedigini duydum
Ayy ayip olmus .ah bu kocan🙄
..
Adamlar cocuk ciddiye almaz diye herseyi söylüyorlar ama cocuklar babalarından kapıyor hemen uygulamaya geciyor kötü olmus tekrarlanmaz inşallah 😕😕
Aynen asla unutmuyorlar...
Vala öyle oldu hee 😁😁 oturdum camın önüne kitap okuyorum 🤓
Ne guzel.👍 Ne okuOrsun?

Wayyys

Aaa cok guzel fikir...bem de erik marmwlati karistirayim bakiim🙄

Masallah...Ne guzel 👍😊

Casirlar utulencek kazlancak ama daha tam kurumadilar.cocuklar yikancak ama futbola gidip geldikten sonra.aksama yorulqcqgim.helsi beni bekler.

Ayy ayip olmus .ah bu kocan🙄
..

Aynen asla unutmuyorlar...

Ne guzel.👍 Ne okuOrsun?
Kemiklerin Şifresi-Simon Beckett

Eklentiler

• IMG_20221016_165727.webp
    IMG_20221016_165727.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 39
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back