• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana kalsa yaşında 1,5 ay var yaşına
Diyorlar ki 18 de bıraktır bari az daha içsin 🥹

Granül dokunuyor çekirdek kahve makineyle yapılan dokunmadı geçen içtim
Makine şart oldu 🤪🤪🤪
Bencede şart oldu🤣
Günaydın kızlar 🥰

Kolay gelsin 🥰

Bunu ben yazcaktim🥺
Geç kaldın hehehe🤪🤪🤪🤪
Günaydın 🥰
Bizde hastaneye gitcez çocuklar hasta oğlan resmen nefes almakta zorlanıyor 😔bende de çok halsizlik var ,şu aralıklı oruca ilk ben atladım ama sanırım yapamicam eşim evde ,çocuklar hasta,ben halsizim +diyet hepsi bi arada hiç çekilmiyor kusura bakmayın kızlar 😔
Günaydın kuzum geçmiş olsun ☹️

Günaydın 🥰
Bizde hastaneye gitcez çocuklar hasta oğlan resmen nefes almakta zorlanıyor 😔bende de çok halsizlik var ,şu aralıklı oruca ilk ben atladım ama sanırım yapamicam eşim evde ,çocuklar hasta,ben halsizim +diyet hepsi bi arada hiç çekilmiyor kusura bakmayın kızlar 😔
Günaydın canım cok gecmis olsun 🥰

Günaydın kızlar🥰 dün çok yorulmuştum erken yattım menüyü yazmayı unutmuşum🤦‍♀️
Günaydın🌹
Günaydın 🥰
Günaydın canım . Geçmiş olsun😔
Günaydın canım 🥰
🤎💜💜💙💙💚💛💛♥️🤍💘💕💞💓💗💖💝🖤🤎💜💙💛💛💘🧡❤️💕💞💓💗💖💝❣️

Günaydın 🥰
Günaydın canım gecmiş olsun 😕😕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X