• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

😂😂😂😂
Ya ben önceden avakado sevmezdim şimdi de sos yapıp tosta ekmeğe sürüyorum ya da ekmeğe banıp banip yiyorum 10 numara oluyor :super:
Bnde aynı artık seviyorum
Baby avokado hele daha güzel bi kere netten sipariş vermiştim 🤤
Bitane kına varmış kimin düğünuyse artik,ben kirmizı elbise giymişim uzun degil dizlere kadar ne alakaysa,altina siyah topukl,beyaz kilotlu corap:olamaz:
Ayse sende bir pantalon giymissin pantalonu tanga kilot gibi düşün poposu açık ama şeffaf şeyle dikmisler nasilsa popo belli,üstüne beyaz bogazli kazak vardi:KK14:
Dün kilot sütyen diye diye rüyana girmiş 😂

Nazara inanıyorumdaa onun bi işe yaradığına inanmıyorum😅
Nazar boncuğu hurafe bu arada nazar var evet ama nazar boncuğu hurafe ve kullanılmaması gerektigini söylüyor hocalar

Bitane kına varmış kimin düğünuyse artik,ben kirmizı elbise giymişim uzun degil dizlere kadar ne alakaysa,altina siyah topukl,beyaz kilotlu corap:olamaz:
Ayse sende bir pantalon giymissin pantalonu tanga kilot gibi düşün poposu açık ama şeffaf şeyle dikmisler nasilsa popo belli,üstüne beyaz bogazli kazak vardi:KK14:
Sen kesin üstünü örtmeden uyuyorsun bu ruyaların baska anlamı var mıdır bilemem 🤣🤣🤣🤣

Oysa ki masum masum:KK75::KK75: kınayı getir aneyyyyy:KK75::KK75::KK75: türküsü ile başlayan kına:110::110: benim popoyu görene kadar çok masum ve aglak devam ederken bir çok göz:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: benim popoma takılmıştı :110::110: sonra kınayı nereye yakacaklarini unuttular :KK43::KK43::confused::confused::confused::confused::confused:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X