- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #120.321
Sen gısganç olduğun kadar detox suyundan da haberin yokNe gerek var böyle seyleresade su dikle gitsin
Bağğğyyaannnn
Gaydırıgubbakcemile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen gısganç olduğun kadar detox suyundan da haberin yokNe gerek var böyle seyleresade su dikle gitsin
Geç kaldın girdim bileDikkat et şoka girme![]()
Öküz gibi yedin tabi zamanında derler onlar da bana iclerindenevet tamam inşallah cok birşey yapmaz amin
![]()

Eşime katılıyomNe gerek var böyle seyleresade su dikle gitsin
RüyaBitane kına varmış kimin düğünuyse artik,ben kirmizı elbise giymişim uzun degil dizlere kadar ne alakaysa,altina siyah topukl,beyaz kilotlu corap
Ayse sende bir pantalon giymissin pantalonu tanga kilot gibi düşün poposu açık ama şeffaf şeyle dikmisler nasilsa popo belli,üstüne beyaz bogazli kazak vardi![]()

Afiyet olsun canımDunku menum
Sabah 10.30 1 yum haslqma 2 dlm ekmek
Arq 1 ayran yarim elma
Öğle15.00 2 dolma 1 avuc findik
Aksam 19.00 2 dolma 1 dlm ekmek yogurt 1 kase tarhana corbasi
4000 adim
Aksam olmadi evet
E Elif_Eylul
@Gokyuzu_kadar
Sağol canmAfiyet olsun canım
Sağol canmAfiyet olsun canım![]()
Ay ciko buna amin atmısÖküz gibi yedin tabi zamanında derler onlar da bana iclerindenevet tamam inşallah cok birşey yapmaz amin
![]()
Heheehhh tamammSen gısganç olduğun kadar detox suyundan da haberin yok
Bağğğyyaannnn
Gaydırıgubbakcemile![]()
Bitane kına varmış kimin düğünuyse artik,ben kirmizı elbise giymişim uzun degil dizlere kadar ne alakaysa,altina siyah topukl,beyaz kilotlu corap
Ayse sende bir pantalon giymissin pantalonu tanga kilot gibi düşün poposu açık ama şeffaf şeyle dikmisler nasilsa popo belli,üstüne beyaz bogazli kazak vardi![]()
Belli ama sen genede sorDur dur gelsinde kınayı nerenize yaktınızı öğrenelim![]()
Hepinize küstüm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Belli ama sen genede sor![]()
şok oldum dedim napiyor bu teyze,sayıları göremiyormuş ama toto loto oynuyorBencede küsHepinize küstüm![]()
TamamBencede küs![]()
Dalga geçmek neymiş görsünler