- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #121.521
He çok güzel gaz verdi bizde gaz verdik bikeremYok kız gaz verdiyoksa merdaneli mi kovaladı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He çok güzel gaz verdi bizde gaz verdik bikeremYok kız gaz verdiyoksa merdaneli mi kovaladı
![]()
O ne demek ben ne yaptımki hepsi senin emeğinSagol canım cikooosenin sayende
![]()
Ceenn kıckandın mıı ceenn sende gazladın kızHe çok güzel gaz verdi bizde gaz verdik bikerem![]()
Ahhh inşallah inşallahO ne demek ben ne yaptımki hepsi senin emeğinhep böyle iradeli ol çabucak gitsin kilolar
![]()
YooooCeenn kıckandın mıı ceenn sende gazladın kız![]()
Hepinizin emeği var canııımmm herseye ragmen cilemi cektinizYooooniye kiskanayim
![]()
Sayenizde efenim
Canımı bulmuşsun beğenmiyorsunBn öküzcükle yaşıyorum ondan bilmimbnmki canım der öyle süslü söz etmez pek
![]()
Çok şükürSaol canım daha iyi şükür
Ne çilesi kız olur mu öyle şey hepimiz gazla calisiyoruz diyetteHepinizin emeği var canııımmm herseye ragmen cilemi cektiniz![]()
SöylemeeeezzzHala kiloyu söylemiyor![]()
He yavÇokmu komikti he
Son 3Kız yeter da![]()
Ne zaman istersenEvet ciko sagolsunaktif biriyle takım olmak işime yaradı güzel destekledi ciko beni
![]()

Benim iradem daha zayıf vala iyi geldim bugunlere artık hep eksiyle gitmek nasip olsunNe çilesi kız olur mu öyle şey hepimiz gazla calisiyoruz diyette![]()
Kac kapı kaldıSon kapı bükücü![]()
Tam bitirecem kız uyandı
Sagol canim son kapi arkasiKac kapı kaldıkolay gelsin hızlıca olsunlar
![]()