- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #122.101
MaşallahBugün menüde 3 adet pasta 17 adet içli köfte 10 adet çubuklu kurabiye![]()
![]()
work work work...
Günaydın bu arada canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahBugün menüde 3 adet pasta 17 adet içli köfte 10 adet çubuklu kurabiye![]()
![]()
work work work...
Günaydın bu arada canım
Hafta içi işteyim hafta sonum var bir tek canım uyuyum dedim azıcık :)Yatma işte kalk gün bitiyorbende evdeyim bugün
![]()
Heee demi sanki boş beleşiz artık bn geceleri iş yapıp gündüz oturcamAfiyet olsun
Sanki benim işim yok hıh![]()
Maşallah canım :)Bugün menüde 3 adet pasta 17 adet içli köfte 10 adet çubuklu kurabiye![]()
![]()
work work work...
Günaydın bu arada canım
BalıkesirŞimdiden o kadar soğuk amanııın sen nerde yaşıyodunki![]()
Ooooo İstanbul 12 derece
UyuryazarHafta içi işteyim hafta sonum var bir tek canım uyuyum dedim azıcık :)
3dereceydi bizimde burasi biara dondu ayaklarim sankiBalıkesirgündüzleri sıcak bizim gece sıkıntı
Ohh
![]()
work work work...
Günaydın bu arada canım
Uyuyunca hissetmiyorum da kalkınca3dereceydi bizimde burasi biara dondu ayaklarim sanki
Alıntıda kalmış beaa iyiyim bugün enerjim çok gözel emen olmazzsa
Teşekkür ederim canım...bittim bu günlerMaşallah canım :)
Aaaa atarım tabi...mutfak şefim bozuldu alacağım paralar gitti gitti gittiiiiiiiiiMaşallah
Pastaların fotosunu at![]()
Çocukken uyurgezerdim benUyuryazar
Hadiyaa tamda lazım olucak şey gitmisAaaa atarım tabi...mutfak şefim bozuldu alacağım paralar gitti gitti gittiiiiiiiii![]()
Hayatta inanmamGidiyom![]()
Aynen ...napalimHadiyaa tamda lazım olucak şey gitmis