- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #122.241
Bugün diyetisyene gittim orda da eksi görünce bir günü ödül ilan ettiOoo daktır negüzel seyler yapiyosun sen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün diyetisyene gittim orda da eksi görünce bir günü ödül ilan ettiOoo daktır negüzel seyler yapiyosun sen
Ooo süpersinBugün diyetisyene gittim orda da eksi görünce bir günü ödül ilan etti![]()
Sadece mavi karanfilmiSizler napıyorsunuzz @Mavi_Karanfil
Çoluk çocuk yoksa yaşıyoruz vallaVay arkadaş ev yine almış başını gitmişbu bir hafta evini süpürmeyenler nasıl yaşıyor
![]()
Ay yok ona cevaben etiketledim ama sory hepinizeSadece mavi karanfilmi![]()
Bu kedi işi zor iş ama yaaa,tüy kaka mama derkenÇoluk çocuk yoksa yaşıyoruz vallakedilerin odası ve koridoru günlük süpürüyoruz sadece
![]()
Teşekkürler bende iyiyimAy yok ona cevaben etiketledim ama sory hepinize![]()
Benim etiketimi daha önceli günlerde görmedinAy yok ona cevaben etiketledim ama sory hepinize![]()
Hadi küselimBenim etiketimi daha önceli günlerde görmedin![]()
Trendyol 7340004897810975 teslimat ve KP04039697415 takip nolu kargonuz ISMET COSKUN a teslim edilmistir. PTT. A.S B001Kargonuz yola çıkmış diyor ama bn sipariş vermedim bişi![]()
Bende almadim bugün kargocu dediki,bu ara mesajlar geliyor ahmete mehmete teslim edildi diye sakin kanmayinKargonuz yola çıkmış diyor ama bn sipariş vermedim bişi![]()
Bu ne beTrendyol 7340004897810975 teslimat ve KP04039697415 takip nolu kargonuz ISMET COSKUN a teslim edilmistir. PTT. A.S B001
Bugün bana gelen mesajBu ne be
Takip nolu tıklayınca adım soyadım adres çıkıyorTrendyol 7340004897810975 teslimat ve KP04039697415 takip nolu kargonuz ISMET COSKUN a teslim edilmistir. PTT. A.S B001
Nerden gelmiş gönderici de ne yazıyorTakip nolu tıklayınca adım soyadım adres çıkıyor
Aras kargoda
Ama senin soyadın coskun değil kiBugün bana gelen mesaj
Yazıyorda ilk 2 harf var gerisi ma****** ha**** böyle uzun bi göndericiNerden gelmiş gönderici de ne yazıyor