- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #122.301
![]()
![]()
at yemi yiyelim at gibi olalım
![]()

Sormaaaağğğyav bu koca tarafı akraba olayı
ne çektik beeeh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
at yemi yiyelim at gibi olalım
![]()
Sormaaaağğğyav bu koca tarafı akraba olayı
ne çektik beeeh
Cok yoruldum
Merhaba canım ilk sayfada kurallar ve form var bir gözat istersenMerhabalar
Bende araniza katilabilirmiyim?
Oldumu basladinizmi yaniCok yoruldumarıyı koymak icin yer cevirdik kazık dik çitini ayarla
![]()
Merhaba canim diğer tarafada yazmışsın egerki burdan devam ediceksenMerhabalar
Bende araniza katilabilirmiyim?
Evet orayada yazmıştım ama faal bi grup degil anladigim kadarıyla. Burasi daha etkin. O yuzden burda kalmak istiyorumMerhaba canim diğer tarafada yazmışsın egerki burdan devam ediceksen
Ilk sayfada kurallar var ve formu doldurursan seni taniyalim
Evet orayada yazmıştım ama faal bi grup degil anladigim kadarıyla. Burasi daha etkin. O yuzden burda kalmak istiyorum
Hosgeldin canim aramiza ben filizADINIZ : -
YASINIZ : 30
BOYUNUZ: 154 cm
KILONUZ: 84
HEDEF KILONUZ : 60
MEDENI DURUMUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanimi
COCUK SAYISI / YAŞLARI: 2. 3 ve 5 yaşlarındalar
KILO ALMA NEDENINIZ: Oldum olasi hep toplu biriydim zaten. Evet sisman degildim ama bi balik etliyim. Dogumlarindan sonra cok kilo aldim ve veremedim. Daha dogrusu vermedim:/
SAGLIK SORUNUNUZ VARMI: Hayır
KILO VERMEYI ISTEME NEDENINIZ: Ozguvenli olmak istiyorum. Giydigim hicbiseyi yakistirmiyorum.
Evet :/şifrenizi mi unuttunuz?
Evet dun tartılmıştım. Bugun sabah itibatiyle basladim. Dünün kilosu yani :)Hosgeldin canim aramiza ben filiz
Bu net kilon sanırım
Evet :/
Afiyet olsun canımSabah:2 yumurta haşlama peynir domates salatalık 6 tane yeşil zeytin 2 tam ceviz yarım ekmek
Ara:sütlü filtre kahve yarım muz
Akşam yemeği yemedim
2.5 litre su
20 dk egzersiz
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Tamam canım bu kilonu listeye eklicem,aktif olmanı istiyorum hergun menu paylasimini yaparsan sevinirimEvet dun tartılmıştım. Bugun sabah itibatiyle basladim. Dünün kilosu yani :)
Bizim artık persembe tapuyu aldıkOldumu basladinizmi yani