Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar tesekkurler gruba aldiginiz icin. Öncelikle su var. Ben gecen hafta tum tahlillerimi falan yaptirip diyetisyene gittim. Bana 1800 kalorilik bi diyet onerdi. Bende bugun itibarıyla basladim. Kalori gunlugu tutuyorum suanda. Alisana dek bu duzenden cikmak istemiyorum. Daha sonrasinda miktarlari kalorileri daha asagiya cekicem insallah.

Bugunku menüm
Kahvalti
1 haslanmis yumurta, 3 zeytin, kucuk domates ve salatalık, 1 dilim peynir ve 2 dilim tb ekmegi
Ogle
Pirincli yayla corbasi
Közde patlican salatasi
1 dilim tb ekmegi

Aksam
Haslamatavuk but
Turp havuc ve kirmizi lahana salatası
2 dilim tb ekmegi
Su suana kadar 2 litre ictim. Belki yatana kadar yarim daha icerim :)
Afiyet olsun canım 😘

ADINIZ : leydibug
YASINIZ : 33
BOYUNUZ: 169cm
KILONUZ: 79
HEDEF KILONUZ : 58
MEDENI DURUMUZ: Evli
MESLEGINIZ: şu anda ev hanimi
COCUK SAYISI / YAŞLARI: 3 çocuğum var. 1yas, 5 yaş, 6 yas
KILO ALMA NEDENINIZ: hamilelik. Aşırı zayıf değildim, gayet orantılıydim eskiden. Şu anda orantısız kilo aldım ve çok mutsuzum. Karın germe ve 360lipo yaptırmayı düşünüyorum, orada ancak 6-8kg veriliyormus. Öncelikle 10kg verip, ve bir kaç ay sonra ameliyat olmak istiyorum.

Aslında bir diyet yapmayı düşünmüyorum. Tatlıları ve beyaz ekmeği hayatımdan çıkarmak, ve akşam 17.00den sonra bir şey yemek istemiyorum (bu diyet mi? Belki de evet.) Her gün guncellemeye niyetim var. Inşallah hepmiz hızlıca eriririz ..
Hoşgeldin canım aramiza 🙃
Senide listeye eklicem aktif olmani rica ediyorum,her aksam menu paylasmani cuma ve pazartesi Kilo bildirimini eksiksiz sekilde paylasmani istiyorum

Bugün ne yedim:
10.00 Kahvaltıda siyah ekmek, kıymalı yumurta, arkasından Biraz nutellali siyah ekmek.
Öğlen: yemedim.
15.30 Akşam yemeği: somon balık patates salatası.
Bugün bir şey daha yiyecek miyim? Niyetim yok 😀 çay içip en fazla 1 havuç tikirdatirim.
Afiyet olsun canım erken kapatmışsın gunu😘

Arkadaslar tesekkurler gruba aldiginiz icin. Öncelikle su var. Ben gecen hafta tum tahlillerimi falan yaptirip diyetisyene gittim. Bana 1800 kalorilik bi diyet onerdi. Bende bugun itibarıyla basladim. Kalori gunlugu tutuyorum suanda. Alisana dek bu duzenden cikmak istemiyorum. Daha sonrasinda miktarlari kalorileri daha asagiya cekicem insallah.

Bugunku menüm
Kahvalti
1 haslanmis yumurta, 3 zeytin, kucuk domates ve salatalık, 1 dilim peynir ve 2 dilim tb ekmegi
Ogle
Pirincli yayla corbasi
Közde patlican salatasi
1 dilim tb ekmegi

Aksam
Haslamatavuk but
Turp havuc ve kirmizi lahana salatası
2 dilim tb ekmegi
Su suana kadar 2 litre ictim. Belki yatana kadar yarim daha icerim :)
Bol eksiler dilerim 🌼

Bugün ne yedim:
10.00 Kahvaltıda siyah ekmek, kıymalı yumurta, arkasından Biraz nutellali siyah ekmek.
Öğlen: yemedim.
15.30 Akşam yemeği: somon balık patates salatası.
Bugün bir şey daha yiyecek miyim? Niyetim yok 😀 çay içip en fazla 1 havuç tikirdatirim.
Bol eksiler dilerim 🌼

Hoşgeldin canım aramiza 🙃
Senide listeye eklicem aktif olmani rica ediyorum,her aksam menu paylasmani cuma ve pazartesi Kilo bildirimini eksiksiz sekilde paylasmani istiyorum
Merhaba tabi, her gün guncellerim, ancak şu an adetliyim, kilom biraz fazla çıkabilir 🥲🥲

ADINIZ : -
YASINIZ : 30
BOYUNUZ: 154 cm
KILONUZ: 84
HEDEF KILONUZ : 60
MESLEGINIZ: Ev hanimi
COCUK SAYISI / YAŞLARI: 2. 3 ve 5 yaşlarındalar
KILO ALMA NEDENINIZ: Oldum olasi hep toplu biriydim zaten. Evet sisman degildim ama bi balik etliyim. Dogumlarindan sonra cok kilo aldim ve veremedim. Daha dogrusu vermedim:/
SAGLIK SORUNUNUZ VARMI: Hayır
KILO VERMEYI ISTEME NEDENINIZ: Ozguvenli olmak istiyorum. Giydigim hicbiseyi yakistirmiyorum.
Aramıza hoşgeldiniz ❤️
ADINIZ : leydibug
YASINIZ : 33
BOYUNUZ: 169cm
KILONUZ: 79
HEDEF KILONUZ : 58
MESLEGINIZ: şu anda ev hanimi
COCUK SAYISI / YAŞLARI: 3 çocuğum var. 1yas, 5 yaş, 6 yas
KILO ALMA NEDENINIZ: hamilelik. Aşırı zayıf değildim, gayet orantılıydim eskiden. Şu anda orantısız kilo aldım ve çok mutsuzum. Karın germe ve 360lipo yaptırmayı düşünüyorum, orada ancak 6-8kg veriliyormus. Öncelikle 10kg verip, ve bir kaç ay sonra ameliyat olmak istiyorum.

Aslında bir diyet yapmayı düşünmüyorum. Tatlıları ve beyaz ekmeği hayatımdan çıkarmak, ve akşam 17.00den sonra bir şey yemek istemiyorum (bu diyet mi? Belki de evet.) Her gün guncellemeye niyetim var. Inşallah hepmiz hızlıca eriririz ..
Aramıza hoşgeldiniz❤️

Afiyet olsun canım erken kapatmışsın gunu😘
Kilolardan o kadar morelim bozuk ki, canim yemek istemiyor. Ki ben boğa burcu olarak yemek yemeyi hep severim. Ama yok artık bu böyle olmuyor, nolacak ki bunu da yiyeyim diye diye balina gibi oldum. Canim çok sıkkın

Kilolardan o kadar morelim bozuk ki, canim yemek istemiyor. Ki ben boğa burcu olarak yemek yemeyi hep severim. Ama yok artık bu böyle olmuyor, nolacak ki bunu da yiyeyim diye diye balina gibi oldum. Canim çok sıkkın
Sorun yok hallederiz🙃
Moral bozmak yok,burda aktif oldugun sürece veriliyor azda spor ekledikmi tamamdir

Hatta bugün eşimle konuştum estetik olayını. Sen nasıl istersen nasıl rahat edeceksen dedi. Yani bu kadar anlayışlı olması güzel ama tabi aklıma da gelmiyor değil: o da memnun degil bu kadar tombik bı eşden demek ki. Hiç hissettirmedi bunca zaman. Siz eslerinizle konuştunuz mu hiç kilolarınızı?

Spor olayı.cok.zor işte. 3 çocukla duşa girmek.bile lüks benim için. Sporsuz zayiflayanlar yok mu aranızda 🥲
Gitmiyor sporsuz ben en iyi örneğim bu haftaya kadar yemege dikkat etmeye çalıştım bu hafta yürüyüş ekledim yemege dikkat ettim -1200 gitti ve normalde hic bu kadar gitmemişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X