- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #122.561
Saat kaç sizin orda bizim 12.53Gocam hala yatıyokahvaltı yapmadık daha
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat kaç sizin orda bizim 12.53Gocam hala yatıyokahvaltı yapmadık daha
![]()
Bana göre 12.55 gocama daha sabah 8 sularıSaat kaç sizin orda bizim 12.53![]()
Al bir sürahi suyu dök üstüneBana göre 12.55 gocama daha sabah 8 suları![]()
Nerde buldun kız
Ooo biz tarlaya geldik hadii beeeBana göre 12.55 gocama daha sabah 8 suları![]()
Sağlıklı cipsler çıkmış diyete uygun geçen gördüm internette :)Ne zorluyon işte sen cips yiyemiiin ben yesem varyaaaa offf birde dip sos![]()
![]()
şok marketteNerde buldun kız
Tünaydın canimTünaydın kızlar
Arkasini okusana
Hiç güzel değil ya bn geçen sene yemiştim
Ayy sevinerek aldim bende cips yerim diyeHiç güzel değil ya bn geçen sene yemiştim
Cips hissi vermiyor
Hiç güzel değil ya bn geçen sene yemiştim
Cips hissi vermiyor
Zaten bu tarz urunlerin hicbiri ayni hazzi vermiyor yyaaAyy sevinerek aldim bende cips yerim diye![]()
insan normalinden soguyor
![]()
Duymadım hiç abla bakarım bi ne ise yarıyorKuzum udi hindi yağını duydunmu hiç bi araştırıp kullan istersen çocuklara
OkudumArkasini okusana
Asit falan filan yaziyorduOkudum![]()
Evde yap bak patatesi soyacakla ince soyar gibi kes zeytinyağa kızart baharatla efsane oluyor hemde içinde ne var biliysin yada fırınlayıpAyy sevinerek aldim bende cips yerim diye![]()
Yaaa evde yaparim ben çok sevdigim seyler degil aslinda eskiden 1paket yerdimde yaşlandimEvde yap bak patatesi soyacakla ince soyar gibi kes zeytinyağa kızart baharatla efsane oluyor hemde içinde ne var biliysin yada fırınlayıp