Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pazar telasi var bende de ya. Cocuklari yikadim yemek hazirla o bu. Azcikda salonda sızmışım 😊 cocuklar kurabiye istedionu firina attim. Aksam yemegi telasindayim suan😅
Pazar günü aynı dediğin gibi oluyor hafta ortasi daha güzel geciyor benim🙈

Pazar günü aynı dediğin gibi oluyor hafta ortasi daha güzel geciyor benim🙈
Evet kesinlikle hafta sonlarini sevmiyorum 😒😒
Birde benim bidiklar cok dalasiyorlar. En azindan hafta ici oglanin ana okulu eve gelmesi oglen zaten. E ogle uykusu derken zaman geciyor. Aksamda babalarina sarıyorlar pek iyi oluyor🤣

Evet kesinlikle hafta sonlarini sevmiyorum 😒😒
Birde benim bidiklar cok dalasiyorlar. En azindan hafta ici oglanin ana okulu eve gelmesi oglen zaten. E ogle uykusu derken zaman geciyor. Aksamda babalarina sarıyorlar pek iyi oluyor🤣
Az kaldı günün bitmesine merak etme :confused: yarın pazartesi :ıslık:

Ben de karnıbahar yapacağım bugün 🤔 Şöyle güzel olur dediğiniz var mı arkadaslar
Ben fırınposetine atıyorum baharatlı,zerdecal,karabiber,nane,kirmizibiber,zeytinyag hepsini karistirip atiyorum
Pisince yogurt koyarim üstune

Ben fırınposetine atıyorum baharatlı,zerdecal,karabiber,nane,kirmizibiber,zeytinyag hepsini karistirip atiyorum
Bende firina atarim genelde ama poseti denememistim hic. Aklimda olsun ❤

Eskiden 4.takimdaydın ben biliyorum seni ama sen bilmezsin beni🙃ben 6.takimdaydim
Evet 4 deydim. Baya da oldu. Pandeminim yogun oldugu yil katılmıştım. Yani isim olarak hatirlamadim zaten ama dedim acaba 😅😅

Direk çigden mi yapayım az haşlamali miyim ..
İlk defa yapacağım da bu şekilde 🙈

Evet 4 deydim. Baya da oldu. Pandeminim yogun oldugu yil katılmıştım. Yani isim olarak hatirlamadim zaten ama dedim acaba 😅😅
Zaten pandemi 2sene oldu takimlar kapanali 1sene oldu🥲

Ispartada anaokulunda cocuk tursu kurarken kaynarsu dolu caydanligın sapı kopuyor boyundan asaya 1.ci derece yanik olusmus🥺
Annesinim elinde miymis caydanlik. Ay kurban olurum ya. Allah sifa versin☹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X