- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #122.641
Yok okulda olmusAnnesinim elinde miymis caydanlik. Ay kurban olurum ya. Allah sifa versin☹
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok okulda olmusAnnesinim elinde miymis caydanlik. Ay kurban olurum ya. Allah sifa versin☹
Hadi bakalım bekliyoruz9 Aralık tez teslim tarihime kadar arada gelip bakıp kaçıyorum kaptancım. Çalışmaları hızlandırdım biter bitmez geliyorum inşallah E Elif_Eylul
Bu tursu kurmayı da nerden cıkardılarsa tövbe yarabbim yavrum ya inşallah toparlarIspartada anaokulunda cocuk tursu kurarken kaynarsu dolu caydanligın sapı kopuyor boyundan asaya 1.ci derece yanik olusmus![]()
Bencede sacma sapan seylerBu tursu kurmayı da nerden cıkardılarsa tövbe yarabbim yavrum ya inşallah toparlar![]()
TamamdirE Elif_Eylul filiz abla menuyu yazamazsam bil ki sızıp kalmısımdır misafir bekliyorum sabah yazarım haberin olsun![]()
Ben anaokuluna bile gitmedim bunlar aktivite yapcaz diye birşeylerin bknu cıkardılarBencede sacma sapan seyler
Niye gülüyonTamamdir
Yicenmi dedimdeNiye gülüyon![]()
Yok sanmam yorgun olunca iştahım kapanıyor genel deYicenmi dedimde
ŞükürYok sanmam yorgun olunca iştahım kapanıyor genel de![]()
Düğün kadınBen düğüne gider gelince etiket yaparim![]()
Emin olki hic sevmiyorum hediyesini vermeye gidiyorumDüğün kadın![]()
SAfiyet ........
Olsun............
Kızlar................
O kadar cok düğüne gitsem bende sevmemEmin olki hic sevmiyorum hediyesini vermeye gidiyorum