- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #125.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah maşallah yok at bakimCumaya kadar telafi ederim inşallah![]()
Nasil çok yaaa menuler belli
Sagol teyzesiHadi hayırlı olsun![]()
Ayy masallah gule gule kullansim. Bende istiyorum kizimin kulağıni deldirmek ama babasi sagolsun izim vermiyorKulağımızı deldirdik![]()
Birşey yaptı mıSagol teyzesi![]()
TeşekkürlerAyy masallah gule gule kullansim. Bende istiyorum kizimin kulağıni deldirmek ama babasi sagolsun izim vermiyor![]()
Yooo yanaklari biraz kızardı korkudan ama cıt demediBirşey yaptı mı![]()
Güle güle![]()
SagolasinGazan mübarek olsun![]()
İnşallah canımŞifa olsun![]()
Ay yok vermiyor. Acırmış diyom uyuşturuyorlar sonra acırmış. Kimse kiznin kulağını delemezmis. Büyüsün kendisi karar verecekmis. Mis mis mis iste. Tek kiz babasi o bu dünyada kiyamiyo kizinaTeşekkürler
Neden istemiyor bizimki can attı kız agladi kacgündür,poliklinik buldum 70tl aldi![]()
Ay hayırlı olsun kuzumaKulağımızı deldirdik![]()
Ooooo simdiden öyleyse hiç disarıya salmıcakAy yok vermiyor. Acırmış diyom uyuşturuyorlar sonra acırmış. Kimse kiznin kulağını delemezmis. Büyüsün kendisi karar verecekmis. Mis mis mis iste. Tek kiz babasi o bu dünyada kiyamiyo kizina![]()
Ben babasından habersiz götürdüm geçen seneAy yok vermiyor. Acırmış diyom uyuşturuyorlar sonra acırmış. Kimse kiznin kulağını delemezmis. Büyüsün kendisi karar verecekmis. Mis mis mis iste. Tek kiz babasi o bu dünyada kiyamiyo kizina![]()
Ay sorma işimiz yaşOoooo simdiden öyleyse hiç disarıya salmıcak![]()
Bende sormam öyle seyleriBen babasından habersiz götürdüm geçen sene![]()