- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #127.481
Yazdığım mesajlar yoktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdığım mesajlar yoktu
Yüzde geç bitiyormuşİnce aslında8 seans bitmezse 2 seans bedava
Keşke bende doktoruma sorsaydım ne düşünüyor diyeC Chikolata_gozlum ben arastırdıgımda belirli süre yumurtalıkların bile etkilendiğini öğrenmiştim duymustum
Kuzenim de bu sene yaptırdı bekar adet düzensizliği yasamıs ilk defa lazerden sonra oldu diyor bilmiyorum![]()
O yolana alışdıysan lazer sana vız gelirGerci ben Philips makineyle tüylerimi yoluyorum cımbız gibi o da koltuk altlarımi bile onunla alıyorum alıştım ona lazerede alışırım inşallah
Ben bilmiyorum canım gitmedim sormadım da hiç
Ya ilk başladığın da 2 hafta da bir falan galiba öyle biliyorum
Öyle olsun bakalım cimcime![]()
1 gitcen sonra 2 hafta sonra sonrada ayda bir gitcenGerci ben Philips makineyle tüylerimi yoluyorum cımbız gibi o da koltuk altlarımi bile onunla alıyorum alıştım ona lazerede alışırım inşallah
Ben bilmiyorum canım gitmedim sormadım da hiç
Ya ilk başladığın da 2 hafta da bir falan galiba öyle biliyorum
Öyle olsun bakalım cimcime![]()
İnşallah canım valla keşke yolduğuma değse 1 haftaya kalmaz çıkıyorlar geriO yolana alışdıysan lazer sana vız gelir![]()
Aynen öyle canım1 gitcen sonra 2 hafta sonra sonrada ayda bir gitcen
Yak gitsin uzun süre çıkmıyor en azındanİnşallah canım valla keşke yolduğuma değse 1 haftaya kalmaz çıkıyorlar geri![]()
Espri yi anlamadinmi
Yarım bacak ve koltuk altıYüzde geç bitiyormuşnereni yaptırıyon sorması ayıp
![]()
O nasıl ilhamYarım bacak ve koltuk altıyaparken ilham geldi bıyık da ekledik
![]()
Neler gömdün
Sipariş yaptırıyor bana daO nasıl ilham![]()
Menü paylaşıyor muNeler gömdün
He evetMenü paylaşıyor mu![]()
Tüyler çıkmadan getir de sendeSipariş yaptırıyor bana daparasını biraz geç getiriyor sağolsun
![]()
AnlamadımEspri yi anlamadinmi
Yarım bacak ve koltuk altıyaparken ilham geldi bıyık da ekledik
![]()