- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #128.661
Hee valla biri benide çıkarsa bende kaçacak delik arardimGüzel taktik bulmuşhayırda diyemezsin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee valla biri benide çıkarsa bende kaçacak delik arardimGüzel taktik bulmuşhayırda diyemezsin
![]()
Valla eşime bu taktiği yüklemem lazımda benimkinin hafıza doluHee valla biri benide çıkarsa bende kaçacak delik arardim![]()
Bütün mallar toplandı toplandı toplandı sorduk neden yıprandı yıprandı yıprandıBenimkide aynı mal direk yapmam diyor o kadar aciz![]()

Şöyle salla bikere kendine gelsinValla eşime bu taktiği yüklemem lazımda benimkinin hafıza dolu![]()
Şöyle salla bikere kendine gelsin![]()
Şarkı olarak söyledimBütün mallar toplandı toplandı toplandı sorduk neden yıprandı yıprandı yıprandı![]()
![]()
3basamaklı merdiven yapsana eşine erismek icinMerdivan bulmam lazım
anladın sen
![]()
30 santimcik fark var
EviSeninkide iyiymiş![]()
Dün süpürge açarken aradı hastasın yapma bn gelince yaparım dedi ama işin şu yanı bn süpürgeyi bitirmiştim başında deseydiBenimkide aynı mal direk yapmam diyor o kadar aciz![]()
Aaa onu benimkide diyor ama 5 senedir iş yokDün süpürge açarken aradı hastasın yapma bn gelince yaparım dedi ama işin şu yanı bn süpürgeyi bitirmiştim başında deseydi
Yaparız diyor ama hiç yapmıyor![]()
Yinede söylüyor benimki söylemiyorDün süpürge açarken aradı hastasın yapma bn gelince yaparım dedi ama işin şu yanı bn süpürgeyi bitirmiştim başında deseydi
Yaparız diyor ama hiç yapmıyor![]()
11 seneAaa onu benimkide diyor ama 5 senedir iş yok![]()