- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 39
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #132.861
Evet uyku güzel uyumayinca öyle oluyor.maalesef gitti mi annenler canımSağol ablacım
İyiyim şimdi şükür hiç böyle olmamıştım parça parça uyudum ondan oldu galiba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet uyku güzel uyumayinca öyle oluyor.maalesef gitti mi annenler canımSağol ablacım
İyiyim şimdi şükür hiç böyle olmamıştım parça parça uyudum ondan oldu galiba![]()
Neguzel bugün merkür venüs retro hersey var üzerimizdeBende bugün baya yedim ruh halim düzelsin mutlu olayım diye husus a101 e gittim çeşit çeşit çikolata aldım gömdüm![]()
5gün içindeBnmde adete 5 gün var diyor takvim bakalım neler olacak
Benim de netim çekmiyorŞarjım gene azaldı![]()
Evet boya göre degisiyorVKI den tahmin ettimbende 157 yim 61 kilo olunca 25 oluyor benim senin 24.4 . 1 cm uzun olmalıydın
![]()
İyi geceler canımİyi geceler![]()
İyi gecelerİyi geceler![]()
İnşallah bacuuuuuum amiiiiin . İlk hedef 60 . 2. Hedefim 55 3. Hedefim 50Evet boya göre degisiyoro günler de gelir yakında
![]()
52 ye kadar gördüm ben ama 54/ 55 benim için ideal öbür türlü çok zayıf oluyorumİnşallah bacuuuuuum amiiiiin . İlk hedef 60 . 2. Hedefim 55 3. Hedefim 50sonrasını bilemicem yok olmayı düşünmüyom koruma Hedefim olur heralde :))))
Çok konuştun diye herhalde
Artık tipime göre karar veririm ben en az 57 lere inmiştim sanki az daha versem iyi olacaktı derken 2. Bebeğime hamile kaldım hahahaha . Bundan sonra inip görecez52 ye kadar gördüm ben ama 54/ 55 benim için ideal öbür türlü çok zayıf oluyorum
Benmiiii hiç sesim bikem çıknadı tövveeeeeÇok konuştun diye herhalde![]()
2 kilo da koruma payı köy bence yeterliArtık tipime göre karar veririm ben en az 57 lere inmiştim sanki az daha versem iyi olacaktı derken 2. Bebeğime hamile kaldım hahahaha . Bundan sonra inip görecez
Tabi en çok sen konusmussun gördüm benBenmiiii hiç sesim bikem çıknadı tövveeeee![]()
Ben daha baya zaman ayaktayım :))) kocam beyin video montajını bekliyorum bitirince yükleyecez dil eklicem falan zabaha kadar işim varGidiyom benbelkim uyurum
İnşallahGidiyom benbelkim uyurum