- 9 Ağustos 2016
- 7.714
- 24.689
- 348
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #135.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha gayret başarırsınBu cumaya en fazla 69.9 çıkmam lazım ama bu gidişle olacak gibi ben bu cuma 6 ları görürüm darısı 5 lere![]()
Süper olurrBende kitabın yandex diskimde PDF si var istersen atayım yükle telefona![]()
Tabiii ki şişem hep yanımda. Evde de sürahi bardak dibimdee
Ben mi 3 litre içiyorum günlük kız yeterli o miktar bazen biraz az bazen biraz fazlaSen bnce protein yemediğin için kilo veremiyorsun akşamı şöyle bol salata et tavuk ne varsa yapsana
Bolca da su
Kahvelerin yanında 2 katı su içiyorsunuz dimi kafeinini atmak gerek
D _DeryaSultan_
Arzunun menüleri zaten olay nedesem yapmadiSen bnce protein yemediğin için kilo veremiyorsun akşamı şöyle bol salata et tavuk ne varsa yapsana
Bolca da su
D _DeryaSultan_
Sana 3 çok değil miBen mi 3 litre içiyorum günlük kız yeterli o miktar bazen biraz az bazen biraz fazla![]()
Olabilir canım protein ekleyeyim benSen bnce protein yemediğin için kilo veremiyorsun akşamı şöyle bol salata et tavuk ne varsa yapsana
Bolca da su
D _DeryaSultan_
Afiyet olsun canımBenim bugün ki menüm çok geç oldu ama daha dikkatli olurum inşallah bugün annemdeyimde
Kahvaltı
2 çikolata
2 çay bardağı çay biri şekersiz
Öğle
Yarım kase mercimek çorbası
6 yemek kaşığı pirinç pilavı
4 su bardağı su
2 dilim beyaz ekmek 1 çau kaşığı nar ekşisi
Akşam
Yarım yumurta
3 çay bardağı çay
2 poça
1 sade soda
Afiyet olsun canımBenim bugün ki menüm çok geç oldu ama daha dikkatli olurum inşallah bugün annemdeyimde
Kahvaltı
2 çikolata
2 çay bardağı çay biri şekersiz
Öğle
Yarım kase mercimek çorbası
6 yemek kaşığı pirinç pilavı
4 su bardağı su
2 dilim beyaz ekmek 1 çau kaşığı nar ekşisi
Akşam
Yarım yumurta
3 çay bardağı çay
2 poça
1 sade soda
Klasöre buradan erişebilirsiniz:Süper olurr
Tabiii ki şişem hep yanımda. Evde de sürahi bardak dibimdee
Vücudunu şaşırt düzenini bi değiştir bakalım bi şok olsunOlabilir canım protein ekleyeyim ben![]()
Bence de bazen sadece yediklerimiz bile verilene yansıyorVücudunu şaşırt düzenini bi değiştir bakalım bi şok olsun
İVAN GONÇAROV yazar ismi OBLOMOV olarak gözükmezse söyliyim dedimKlasöre buradan erişebilirsiniz:
Kitaplarım
Burada Oblomov dışında okuduğum diğer kitaplar mevcut daha okumak için aldığım kitapları da yüklücem oblomov ve bazı kitaplar bulabilir indirebilir hatta linki kaybedersen yine isteyebilirsin![]()
![]()
Süper çok teşekkür ederiim. Ben genelde kitaba dokunmayı çook severim ama böyle de denerim yani kitap her zaman yanımda olamıyorKlasöre buradan erişebilirsiniz:
Kitaplarım
Burada Oblomov dışında okuduğum diğer kitaplar mevcut daha okumak için aldığım kitapları da yüklücem oblomov ve bazı kitaplar bulabilir indirebilir hatta linki kaybedersen yine isteyebilirsin![]()
![]()
Ay bunu ben niye kacirdimAirfry’ye takılan isimler![]()
Aaa sendemi isim istiyosunAy bunu ben niye kacirdim![]()
Az yiyor ama fayda etmiyor dolu dolu yese kendide fark edecekArzunun menüleri zaten olay nedesem yapmadi
Seni sallamiyorum demek bu