• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi hadi yeme bizi yanlişlıklaymiş
Valla yanlışlıkla girdim. Ben yediklerimin hesabını veremem ki :D :D
Yanlışlıkla he :KK61:

Eee fazlan varmış ne duruyorsun o zmn :KK70::KK70: inşallah 😍
Spor yapcam cikilatacigim. Bir de karbonhidratı sınırlayıp yeşilliği artıracağım. Ekmeği tamamen bırakabilirim. Sporla karın kaslarım çıkar belki. 😍 Her şey o bebek için. 😂
50ye insem fena olmaz aslında kilom yok da benim göbek çevresi yağlı, o arkadaşları eritmem lazım. Hormon testlerim de pek iç acıcı çıkmadı.

Valla yanlışlıkla girdim. Ben yediklerimin hesabını veremem ki :KK70: :KK70:

Spor yapcam cikilatacigim. Bir de karbonhidratı sınırlayıp yeşilliği artıracağım. Ekmeği tamamen bırakabilirim. Sporla karın kaslarım çıkar belki. 😍 Her şey o bebek için. 😂
50ye insem fena olmaz aslında kilom yok da benim göbek çevresi yağlı, o arkadaşları eritmem lazım. Hormon testlerim de pek iç acıcı çıkmadı.
Yediklerinin hesabini vermezsen hedeflerine ulaşamazsin :KK45:

Valla yanlışlıkla girdim. Ben yediklerimin hesabını veremem ki :KK70: :KK70:

Spor he bizde yapıyoruz :63::63:

Ahh o simitler ahhh 🥺
Yapma ya hakkında hayırlısı olsun

Yediklerinin hesabini vermezsen hedeflerine ulaşamazsin :KK45:
Ya işte ben bir yemek grubuna selam verince bir de diyet grubuna yanlışlıkla girince çıkamıyorum. Arkadaşım hem yiyip hem nasıl zayıflayabilirim. Bırak beni gideyim ağam. 😢

Ya işte ben bir yemek grubuna selam verince bir de diyet grubuna yanlışlıkla girince çıkamıyorum. Arkadaşım hem yiyip hem nasıl zayıflayabilirim. Bırak beni gideyim ağam. 😢
Bizde yiyip dengeliyoruz :KK12:

Kesin elin yanlışlıkla çarpıp açılmıştır diyet grubu dimi 🤣🤣🤣

t1329.gif

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X