- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #137.001
Çok iyi olur regl zamanı
Ama netten baktım komili sanırım hepsine doldurdum hangisi bilmim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi olur regl zamanı
Akşama spordan sonra hedefim çıtır nohutlu salata inşallah bir şeyler değişmezYapmamıştır yapmamıştır sebze ye protein ye![]()

Sen yine de nohut yeme ya sisirirseAkşama spordan sonra hedefim çıtır nohutlu salata inşallah bir şeyler değişmez![]()
YemeeeeBen kahvaltimiyaptim kaciyorum. Ev perisan halde bi toparliyim temizliyim. Oglene yemegimde yok ne yapsam. Dunden nohur var ama bugunde yersem yarina fena olacak![]()
kimyonla airfryere atsam şişirir mi ki acaba?Sen yine de nohut yeme ya sisirirse![]()
Bilmem ki nohut/mercimek/fasulye/barbunya /bulgur/pirinç hep şişiriyorkimyonla airfryere atsam şişirir mi ki acaba?
O zaman bende ondan yapcamBen bugün ton balıklı salata yapcam![]()
Bnmde Godiva’larım bitiBugün az yicem stoklarım azaldı bitmesine kalbim dayanmaz . Sizle en değerli çikilatalarımı paylaşcam
after eight aşığına soruyorsunBnmde Godiva’larım biti
Aftereight var seversen ikram edem nussknacker var 1 aydır kimse yemi bugün yiyim bari bitter hemide![]()
Extra brokoli /karnabahar /lahanaBilmem ki nohut/mercimek/fasulye/barbunya /bulgur/pirinç hep şişiriyor
Sakladığım yerden çıkarımafter eight aşığına soruyorsun![]()
İyiyim perdeleri bekliyorumBurdayım kaptanım nasilisntülleri poşete koydunda ne yaptıran tullerimi yeniliyosun
![]()
Biz ne yicez
Yime yime yimekimyonla airfryere atsam şişirir mi ki acaba?
Çok iyi olur regl zamanı
Ama netten baktım komili sanırım hepsine doldurdum hangisi bilmim![]()
Ben de sana mercilerimden vercem takas ederizSakladığım yerden çıkarım![]()
Et tavuk balık sebze ıspanak pırasa yoğurtBiz ne yicez![]()