- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #137.701
Soda içtim sayılır mıİnşallah bana da atmaz
Hadi geçmiş olsun üstüne su iç gitti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soda içtim sayılır mıİnşallah bana da atmaz
Hayır babam yollamıştı bugün bana al kızım yavrum parasız kalma harcarsın diye . Yine parasız kaldımİnşallah bana da atmaz
Çok kötü olmuş yaHayır babam yollamıştı bugün bana al kızım yavrum parasız kalma harcarsın diye . Yine parasız kaldım![]()
İnşallah geçer tamamen annesiIyi geceler kizlar. Oglan uyudu ateside düştü. Suan yattim yattim. Zaten gece nöbete kalkicam![]()
Evet baya kötü oldu planlarım bozuldu . İnşallah telafi eder eşim yoksa tavuk gibi yolcam onuÇok kötü olmuş ya![]()
Yoğurt yeseydin keşkeMenüm
Kahvaltı peynirli yeşillikli salata
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 dilim ekmek
Ara kahve incir ceviz
Öğlen fırında sebzeli tavuk.. porsiyonu aşmadan..yanında salata
Ara 2 mandalina yeşil çay
Akşam (plansız misafirim geldiği için yemek yiyemedim..bir kahve içtim yatmadan)
.
Geç oldu kusura bakma Filiz ablacımE Elif_Eylul
Olsun üzülme gayet güzel menüMenüm
Kahvaltı peynirli yeşillikli salata
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 dilim ekmek
Ara kahve incir ceviz
Öğlen fırında sebzeli tavuk.. porsiyonu aşmadan..yanında salata
Ara 2 mandalina yeşil çay
Akşam (plansız misafirim geldiği için yemek yiyemedim..bir kahve içtim yatmadan)
.
Geç oldu kusura bakma Filiz ablacımE Elif_Eylul
Geçmiş olsun şifa olur inşallahGittik canim. Bademcikler gitmis. Antibiyotik ates düşürücü verdi. 2 3 gun olcak atesi![]()

Ellerine sağlık tamam kapadım ışıkları. Kapıyı da kitliyorım, içerde kalan varsa çıksın
İkinci çizelgeyi anlayamadımEmeğine eline sağlık canım
Spor yapan bütün arkadasları tebrik ederim![]()
Bu sıralar dirençli baş ağrısı olan kimi duydumsa kovid ama inşallah değilsindir. Geçmiş olsunBugun basim bi tuhaf. Sabah beri agriyor. Gecer dedim ilac almadim ama gececegi yok gibi![]()